Paříž

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Paříž

Pobytová akce : 1 x nocleh v 1 – 3 lůžkových pokojích (dle přihlášky) v hotelovém komplexu Formule 1 (WC a sprchy na patře, na pokojích umyvadlo a 2 ručníky).

Co s sebou :

Platný cestovní pas nebo občanský průkaz a cestovní pojištění. Pokud jste si sjednali naše cestovní pojištění UNIQA, je součástí těchto pokynů v příloze.


EURO, českou měnu na nápoje v autokaru a občerstvení


Léky, které běžně užíváte


Do úložného prostoru autobusu jsou nejvhodnější kufry a pevné tašky, batohy se špatně uskladňují. Pro vlastní pohodlí si do autobusu vezměte polštářek či nafukovací límec, případně malou deku, vhodné jsou i přezůvky (teplé ponožky)


Vhodné oblečení a pohodlnou obuv na celodenní pěší prohlídku Paříže


Deštník či pláštěnku, fotoaparát (kameru), baterie


Pro vlastní stolování šálek, lžičku, nůž (neberte velké ani vystřelovací nože a nenoste jej po Paříži v batůžku – měli byste problémy u bezpečnostních kontrol při vstupu do muzeí, pokud by nůž byl kvalifikován jako zbraň)


UPOZORNĚNÍ !!! Upozorňujeme všechny klienty, aby se včas dostavili na smluvené místo odjezdu !!! Pokud by nebyli schopni se dostavit na místo včas z jakéhokoli důvodu, musí kontaktovat průvodce, nebo naši horkou linku !! Doporučujeme všem klientům, aby měli telefony nabité a aktivované příslušné roamingové služby !!

katedrála Notre Dame, Invalidovna, Montmartre, bazilika Sacre Coeur, Pigalle, Moulin Rouge, Champs Ellysées, Vítězný oblouk, Eiffelova věž, Malý a Velký palác, Alexandrův Most, Centre Pompidou...Program zájezdu: 1. den: dopoledne odjezd z ČR, cesta přes Brno, Prahu a Plzeň k hraničnímu přechodu Rozvadov (možnost nástupů po trase)2. den: snídaně v autobuse (bageta, káva, čaj v ceně zájezdu), příjezd do Paříže, projížďka po Champs Ellysées k Vítěznému oblouku, prohlídka města - Eiffelova věž, vojenská škola, Invalidovna, Justiční palác, katedrála Notre Dame, radnice atd., přejezd do místa ubytování - hotel F1 na okraji Paříže3. den: ráno odjezd do centra Paříže, prohlídka Montmartru, bazilika Sacre Coeur, place du Teatre, Centre Pompidou, náměstí Pigalle, kabaret Moulin Rouge, náměstí malířů, náměstí Concorde, Malý a Velký palác, Alexandrův most, odpoledne Louver a museum Orsay, večer fakultativně projížďka lodí po Seině odjezd z Paříže ve večerních hodinách4. den: příjezd do ČRCena zahrnuje: dopravu komfortním autokarem (klima, WC, video...), 1 x ubytování ve 3-lůžkových pokojích hotelu F1 (dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje za příplatek), 1 x snídani v autobuse při cestě tam, služby průvodce, pojištění CK ve smyslu zákona 159/99 Sb.Cena nezahrnuje: příplatek za ubytování v 1/2 pokoji + 190,- Kč / os., příplatek za jednolůžkový pokoj + 760,- Kč, možnost dokoupení snídaní v hotelu F1 + 150,- Kč/os., vstupy a fakultativní výlety (Louver - 10,- Euro, Orsay - 10,- Euro, lodí po Seině - 9-10,- Euro, Eiffelova věž do 2. patra - 13,50 Euro)., komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh a storna 30,- Kč/os./denDoporučené kapesné: cca 50 - 60,- Euro

Stravování: vlastní

V CENĚ ZÁJEZDU JE ZAHRNUTA SNÍDANĚ V BUSE PŘI CESTĚ TAM (OBLOŽENÁ BAGETA A NÁPOJ). Dále strava vlastní. Klienti si mohou připlatit kontinentální snídani v hotelu.