Paříž a Disneyland, poznávání a zážitky, ubytování hotel, snídaně, doprava, průvodce

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **+ Doprava: autokarem Strava: snídaně

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Paříž a Disneyland, poznávání a zážitky, ubytování hotel, snídaně, doprava, průvodce

Pro děti až do 14 let další sleva v objednávce!

Paříž a Disneyland, navštivte překrásnou PAŘÍŽ a zažijte pohádkový DISNEYLAND s ATRAKCEMI!

Vše v ceně, ubytování v hotelu, pokoje s vlastním sociálním příslušenstvím, snídaně, zkušený průvodce a doprava zájezdovým autobusem, nástupy po trase přes celou ČR z Ostravy přes Olomouc, Brno, Prahu, Rozvadov, bez jakéhokoliv příplatku.

Kvalitní ubytování v pěkném hotelu**+ se snídaněmi, pokoje s vlastním sociálním příslušenstvím.
Zkušený průvodce, klienty vysoce hodnoceného za odbornost a přístup ke klientům.
Nejvýhodnější ceny vstupů do památek, muzeí a atrakcí. Naši průvodci vždy v rámci přípravy zájezdu dojednávají jednotlivé vstupy za nejvýhodnějších podmínek pro Vás.

Autobusová doprava zájezdovými autobusy vybavenými klimatizací, toaletou, s možností občerstvení u řidičů. Zkušení řidiči s mnohaletou praxí na zahraničních zájezdech.
Žádné příplatky za nástupní místa - celá ČR po trase z Ostravy přes Olomouc, Brno, Prahu, Jihlavu, Beroun, Plzeň, Rozvadov.

Navštívíte a zažijete to nejlepší co PAŘÍŽ a její okolí svým návštěvníkům nabízí - Louvre, Eiffelovu věž, Invalidovnu, Champs Ellysées, náměstí Svornosti a další skvosty, včetně Disney Parku, který nabízí zábavu pro malé i velké.
Zvýhodněné celodenní vstupné do Disneylandu v termínu 17.8. 2019: do 3 let zdarma, 4 až 99 let vstupenka "Super Magic" 76 Euro - běžná cena v tomto termínu je 97 Euro pro děti i dospělé. Můžete také zažít romantickou projížďku lodí po Seině, francouzskou kuchyni a nasát atmosféru jednoho z nejromantičtějších míst na zeměkouli.

Profesionální průvodce Vám umocní Vaše zážitky, rozšíří obzory a bude Vám ve Vašem poznávání nápomocen.
V případě zájmu si můžete realizovat vlastní individuální program - prosíme informovat o tomto průvodce v průběhu zájezdu a dohodnout následný čas a místo, kdy se připojíte ke skupině. Uvedený program může být individuálně upraven a optimalizován průvodcem. V případě potřeby programu může být využita i místní doprava (metro, apod.) v ceně cca 3 až 6€ za přejezd.

Stravování: snídaně

Kontinentální snídaně formou bufetu včetně nápojů v ceně zájezdu.

Doprava: autokarem

Nástupy po trase: z Ostravy, FM, NJ, Příbor, Hranice, Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Praha, Beroun, Plzeň, Rozvadov – časy budou upřesněny dle nástupních míst.
Doprava: je realizována zájezdovými autokary (klima, toaleta, minibar).

Ubytování: hotel **+

Hotel Premiere Classe / Hotel Ibis poskytuje příjemné ubytování v pohodlných a dobře vybavených pokojích s vlastním příslušenstvím na pokoji (koupelna s umyvadlem, sprchovým koutem a toaletou), satelitní televizí a Wi-Fi přístupem k internetu zdarma.

Program zájezdu

1. den: Odjezd.
Odjezdy z ČR po trase z Ostravy s nástupy přes den (čas bude upřesněn dle konečného počtu nástupních míst), přes Olomouc, Brno, Prahu (17:00) a Plzeň přejezd přes Německo do Francie.
2. den: Příjezd do Paříže
v ranních hodinách. Prohlídka historického centra, např. Vítězný oblouk, Champs Elyssées, náměstí Concorde, Radnice, kulturní Centre Pompidou, náměstí Pigalle, kabaret Moulin Rouge, Les Halles, kostel St. Eustach, Justiční palác. Eiffelova věž a další významné památky. Odjezd na hotel, ubytování a nocleh. Pozn. Aktuální průběh programu může být změněn či upraven průvodcem.
3. den: Zábavní program v DISNEYLANDU.
Odjezd z hotelu do DISNEYLANDU, návštěva Disneyparku, celodenní zábava v parku a na atrakcích. Odjezd ve večerních hodinách dle pokynů průvodce. Pozn. Aktuální průběh programu může být změněn či upraven průvodcem.
4. den: Návrat.
Příjezd domů, výstupy po trase přes den, Praha cca 10-11.hod, Brno 13.-14.hod., Ostrava cca 17.hod.