Paříž - pohádka na Seině - Silvestr na Champs Elysées

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Paříž - pohádka na Seině - Silvestr na Champs Elysées

Oslavte s námi Nový rok ve městě nazývaném “Perla na Seině“ – v centru světové módy, výroby parfémů a muzeí, městě neuvěřitelných možností, které Vás vždy překvapí něčím novým.

Pamětihodnosti Montmartru se podílejí na jeho kouzlu a pestré historii uměleckého života. Z prostranství před bílou bazilikou Sacré-Coeur přehlédnete Paříž jako na dlani. Champs-Elysées, neznámější pařížský bulvár, je proslaven exkluzívními obchody a přepychovými paláci. Rovněž se můžete zúčastnit výletu lodí po Seině, jedné z nejromantičtějších řek světa.

Proto neváhejte a odpočítejte poslední minuty starého roku právě v PAŘÍŽI!!

Doprava: autokarem

pohodlný mikrobus pro 8 osob (6-7 klientů);
při obsazení mikrobusu plným počtem (6) osob, lze dohodnout přistavení i do jiného odjezdového místa.
Minimální počet osob pro realizaci = 6

Program zájezdu

1. den: Odjezd z v Prahy ve večerních hodinách (19:00). Parkoviště Taxi vlevo před hlavním vchodem do nádraží ČD na Smíchově, další nástupní místo - Plzeň - ČS Shell před autobusovým nádražím (20:00 hod.). Cesta mikrobusem vede přes Plzeň a Rozvadov.
2. den: Dopoledne prohlídka Louvre, pozdní odpoledne fakultativně projížďka lodí po Seině, večer Montmartre, Pigalle, Sacre Couer, účast na oslavách na Elysejských polích, při návratu do hotelu projížďka mikrobusem noční Paříží, návrat do hotelu v pozdních hodinách
3. den: Dopoledne projížďka městem ukončená u Eiffelovky, výstup na Eiffelovku, pěší prohlídka města - od Invalidovny přes Place Concorde, Madeleine, Opera, Place Vendome. Odjezd do hotelu, nocleh.
4. den: (čt): Notre Dame, Sorbona, Lucemburské zahrady, Pantheon (cca 4 hodiny procházka), v odpoledních hodinách odjezd, noční přejezd do ČR.
5. den: (pá): příjezd do ČR v ranních hodinách