Silvestr v Paříži

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Silvestr v Paříži


Stravování: vlastní

snídaně za příplatek

Doprava: autokarem

z Brna, Prahy a Plzně

Ubytování: hotel

3x nocleh v hotelu F1 ve 3lůžkových pokojích (2lůžkový pokoj za příplatek)

Program zájezdu

1. den: (Po): Odjezd v 6:00 z Brna, Nádražní 16 (bývalé městské lázně – ul. Kopečná), z Prahy v 8:20 od st. metra Zličín, z Plzně v 9:30 z parkoviště u autobusového nádraží. Večer příjezd do Francie, nocleh v Metách, večerní prohlídka historické části města.
2. den: (Út): V 7:00 odjezd do Paříže, prohlídka města s průvodcem (chrám svaté Magdalény, Opera, muzeum Louvre, moderní čtvrť La Defence), nocleh.
3. den: (St): V 7:30 odjezd z hotelu, prohlídka města s průvodcem (kulturní středisko Pompidou, Radnice, Bazilika Notre Dame, Justiční palác, Pantheon, Lucemburské zahrady, projížďka lodí po Seině), Silvestr v centru Paříže (návštěva řecké restaurace v Latinské čtvrti, půlnoční oslava Silvestra u Eiffelovy věže, případně na třídě Champs Élysées, cca ve 2:00 odjezd na hotel, nocleh. Tento den se budeme přesunovat po Paříži metrem, 1 jízda: 1,7 €.
4. den: (Čt): V 11:00 odjezd z hotelu, Vítězný oblouk, náměstí Trocadero, Eiffelova věž, Invalidovna, náměstí Svornosti, Montmartre (bazilika Sacre Coeur), náměstí Pigalle, Kabaret Moulin Rouge, náměstí malířů Place du Tertre, v 18:00 odjezd z Paříže do ČR.
5. den: (Pá): Příjezd do Plzně, Prahy a Brna v poledních hodinách.