Tignes - Les Suites Du Montana *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Tignes - Les Suites Du Montana *****

Hotel má 27 pokojů. K vybavení patří hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení (zdarma) a síť WiFi. Nachází se zde restaurace, jídelna a bar. Hosté mohou využít kryté garážové stání (za poplatek) nebo mohou zaparkovat na parkovišti. K dispozici je služba hlídání dětí a pokojová služba. Dále je v nabídce shuttleservis.

Vybavení: Hotel má 27 pokojů. K vybavení patří hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení (zdarma) a síť WiFi. Nachází se zde restaurace, jídelna a bar. Hosté mohou využít kryté garážové stání (za poplatek) nebo mohou zaparkovat na parkovišti. K dispozici je služba hlídání dětí a pokojová služba. Dále je v nabídce shuttleservis.

Sport a zábava: Hotel má krytý bazén. Terasa zve k odpočinku a lenošení. Příjemné uvolnění slibuje vířivá vana, jež se nachází v blízkosti bazénu. Nabídku doplňuje zábavní program pro děti a miniklub.

Platba : Je možné zaplatit kreditními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování: polopenze

Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky různých typů stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, nocleh se snídaní, polopenze a plná penze.

Ubytování: hotel *****

Vybavení pokoje : Hotel nabízí nekuřácké pokoje. Všechny pokoje mají ústřední topení a koupelnu. Ve většině pokojů patří ke standardu i balkón. V ubytovacích jednotkách se nachází dvoulůžková postel. K dispozici je také sejf. V pokojích je připojení k internetu, telefon, televize a DVD přehrávač. V koupelnách se kromě toho nachází vysoušeč vlasů.