Paříž pro rodiče a děti + DISNEYLAND (letecky z Ostravy – Krakova)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **+ Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Paříž pro rodiče a děti + DISNEYLAND (letecky z Ostravy – Krakova)

Pohádkové dobrodružství pro malé i velké? Máme! A navíc přidáme malého cestovatele Vašíka, který vás provede světem dětské fantazie i nejslavnějšími památkami Paříže. Nevynecháte proslulou Eiffelovu věž, projdete se po bulváru Champs Elysées a prožijete den v největším zábavním centru Evropy – Disneylandu. Vraťte se na chvíli do dětských let a prožijte Paříž!

Program může být přizpůsoben aktuálním okolnostem na místě. Časy příletu a odletu jsou určeny aktuálním letovým řádem. Ubytování je vždy možné po 14. hodině, do této doby je možné si na hotelu uschovat zavazadla.


V případě individuálního zájmu můžete absolvovat jen vybranou část programu a sejít se později na určeném místě srazu nebo se vrátit na hotel samostatně.


Průvodce neprovádí klienty uvnitř památek, pokud není v programu uvedeno jinak.

Vstupné: Tyto vstupenky do vybraných památek a případné fakultativní výlety si můžete před zájezdem u nás přiobjednat. S možností prohlídky je počítáno v programu zájezdu. Klienti, kteří se prohlídky nezúčastní, mohou tento čas využít např. vlastním volným programem:

Disneyland Park + Walt Disney Studios

Dospělý 3300.00 Kč
Dítě 3100.00 Kč

Cestovní pojištění: Varianta A + STORNO (83 Kč / den / osoba)
Srovnání pojištění

Stravování: snídaně

v hotelu jsou podávány kontinentální snídaně (bageta, croissant, máslo, marmeláda, čaj, káva)
během dne bude možné zakoupit jídlo na místech s možností občerstvení
poblíž hotelu je možnost individuálního stravování v místních restauracích

Ubytování: hotel **+

hotel v Paříži, poblíž metra (časový dojezd do centra Paříže cca 30 minut)
ubytování je v menších pokojích s vlastním soc. zařízením, Wi-Fi, TV

Program zájezdu

1. den: Na začátek vás seznámíme s ilustrovaným Vašíkem a předáme vám tajný cestovatelský deník, se kterým budeme pracovat a bavit se po celou dobu zájezdu. Točit se s námi bude celý svět! Odjezd z Ostravy na letiště do Krakova – odvoz je v ceně zájezdu : u vybraných termínů navíc  VIP vyzvednutí u domu . Po příletu do Paříže se přesuneme objednaným transferem na hotel, kde se ubytujeme. Odpoledne společně vyrazíme do jedné z nejslavnějších pařížských čtvrtí, na Montmartre. Spletitými uličkami, které lemují místní umělci, se dostaneme až k malému náměstí pod bělostnou bazilikou Sacré-Coeur, kde se nachází jeden z nejkrásnějších pařížských kolotočů, tzv.  Carousel . Odtud vyjedeme lanovkou k bazilice na vrchol slavného pahorku. První den ukončíme typickou francouzskou dobrůtkou, palačinkou.
2. den: Druhý den zájezdu nás čeká neuvěřitelná show, kupa adrenalinu a spousta smíchu. Barevný svět pohádkových postav ožije a pohltí nás na celý den.  Ráno se příměstským vlakem vydáme do nedalekého ráje nejen pro děti, ale i dospělé, do Disneylandu. O skvělou zábavu se během dne postará nepřeberné množství atrakcí od adrenalinových horských drah, přes indiánskou vesničku až po laserové střelnice. Vyfotit se budeme moci s oblíbenými pohádkovými postavičkami v čele se slavným Mickey Mousem a jeho kamarády. Park je rozdělen do čtyř tematických zemí, a tak si opravdu každý přijde na své. Ve studiích Walta Disneyho pak zblízka poznáme, jak se vytvářejí hrané a animované filmy nebo televizní pořady. V rámci vstupenky je možné navštívit také všechna představení, v obou zábavních parcích.
3. den: Třetí den bude patřit historii, slavným jménům, čarovným příběhům a nádherným výhledům na město. Projdeme se žraločím tunelem a ponoříme do tajů podmořského světa.  Ráno po snídani se přesuneme k jednomu z nejznámějších symbolů Paříže, k Eiffelově věži. Zájemci si mohou zakoupit vstupenku do třetího patra a kochat se tak výhledem na celou Paříž. Poté se společně přesuneme k další z dominant Paříže, a jedné z nejslavnějších památek Napoleona Bonaparte, k  Vítěznému oblouku . Společně se projedeme moderní linkou metra bez řidiče pod bulvárem  Champs Elysées  a dojedeme až ke katedrále  Notre Dame . Dílo známé z knih Victora Huga si prohlédneme zvenčí i zevnitř a nevynecháme ani tajemné chrliče. Zájemci mohou vystoupat na ochozy a užít si další z výhledů na Paříž z výšky. Po výborné a typicky francouzské večeři si ještě ve večerních hodinách dopřejeme pohled na osvětlenou Paříž z nejvýše položené vyhlídkové plošiny ve městě, z  mrakodrapu Tour Montparnasse.
4. den: Paříž a tajemné pyramidy? Najdeme je nad zemí i v podzemí  a taky si povíme, proč mají v Paříži sochu Svobody..  A protože každé dobrodružství má svůj začátek i konec, Vašík se s námi dnes rozloučí. Domů si však odvezete krom cestovatelského deníku i tajuplný poklad…  Ráno společně vyrazíme k jednomu z nejsalvnějších světových muzeí, k  Louvru . Prohlédneme si nejen všechny nadzemní pyramidy, ale i záhadnou podzemní obrácenou pyramidu. Nevynecháme ani slavné  Tuilerijské    zahrady , kde si ve volné chvíli můžeme užít jeden ze slavných pařížských kolotočů. Dojdeme i na  Náměstí svornosti , kde kdysi stávala obávaná gilotina, teď tam po velkou část roku stojí obří ruské kolo. Na závěr našeho dobrodružství se vydáme na báječnou  plavbu lodí po Seině . Z hladiny řeky si naposledy prohlédneme nejkrásnější pařížské památky na obou březích a vyfotit si budeme moci také pařížskou sochu Svobody.   V závislosti na čase odletu bude následovat program, případně transfer na letiště a  odlet zpět do Prahy .