To nejlepší z Indie

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

To nejlepší z Indie

V ceně programu: program okruhu vč. veškerých transferů klimatizovaným vozem typu "Ambassador", vstupy, anglicky mluvící průvodce (řidič), 7x ubytování se snídaní, zpáteční letenka z Prahy/Vídně vč. let. tax
Uvidíte/zažijete: 7 památek chráněných UNESCO (Dillí - Humajúnova hrobka + Červená pevnost + Qutb Minar, Jaipur, Agra, Taj Mahal, Fatehpur Sikri), typická místní tržiště, ruční tkaní koberců, dílnu na zpracování mramoru, volný čas věnovaný vlastním preferovaným prohlídkám atd.
Cena nezahrnuje: cestovní pojištění, vízum 50,-USD - k vyřízení individuálně online, nebo 1.500,-Kč - k vyřízení přes naši CK.
Minimální počet cestujících jsou 2 osoby. Odlety celoročně dle vašeho požadavku. Příplatek za jednolůžkový pokoj je v případě cesty pro 3 osoby (tj. 1x dvoulůžkový + 1x jednolůžkový pokoj). Cenu pro samotného cestovatele sdělí na vyžádání náš prodejní tým.

Vybavení: Upozornění: časy letů a program okruhu se mohou změnit v závislosti na letecké společnosti, dopravní situaci v Indii, uzavírkách monumentů či státních svátcích. Vždy však uvidíte maximum, resp. program bude upraven dle aktuální situace k uspokojení klienta. V případě spokojenosti s řidičem a průvodci je vhodné zanechat menší spropitné.