Anzio - Elianto

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: rezidence Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Anzio - Elianto

velmi pěkná, komfortní rezidence leží přímo na pláži. Velké množství zajímavých míst v okolí umožní každému prožít dovolenou podle svých představ.

Poloha: od centra : 3,5 km.

od pláže : přímo na pláži.

Pláž: plaz : písečná s pozvolným vstupem do moře, plážový servis možno dokoupit na místě.

Vybavení: Služby : výtah, TV místnost, bar, terasa.

Zvíře : nepovoleno.

Doprava: vlastní

Parkování : u rezidence (do vyčerpání míst).

Ubytování: rezidence

apartmány jsou pěkně zařízeny, vždy s vybaveným kuchyňským koutem, SPR+WC, klimatizace a TV (za poplatek). Některé apartmány mají terasu, některé mají k dispozici venkovní prostor na společné terase, která je propojená s ostatními apartmány. A2 GARDENIA: (max. 2 osoby) studio (jedna místnost) se dvěma samostatnými lůžky, okno s výhledem na moře, samostatný, nezávislý vstup. Bez kuchyňského koutu (ve vybavení jen chladnička a mikrovlnná trouba). A2 GELSOMINO: (24 m2, max. 2 osoby) studio (jedna místnost) s dvojlůžkem a kuchyňským koutem, přístup na malou zahrádku s bočním výhledem na moře. A2 ORTENSIA: (20 m2, max. 2 osoby) studio (jedna místnost) se dvěma lůžky, kuchyňský kout, vnější prostor (2,8 m2), výhled do átria. A2 NARCISO: (19 m2, max. 2 osoby) studio (jedna místnost) s dvojlůžkem a kuchyňským koutem, okno s výhledem na moře.
A3 PAPAVERO: (30 m2, max. 3 osoby) studio (jedna místnost) s rozkládacím dvojlůžkem a kuchyňským koutem, velké okna s výhledem na moře, samostatný vstup, vnější prostor (2,8 m2). A3 ORCHIDEA: (35 max. 3 osoby) studio (jedna místnost) s dvojlůžkem a samostatným lůžkem, kuchyňský kout s velkými okny s výhledem na moře, soukromá terasa (5 m2). Apartmán má dva vchody, jeden z rezidence a druhý samostatný. A3 MUGHETTO: (30 m2, max. 3 osoby) studio (jedna místnost) rozdělená nábytkem na denní zónu s jedním lůžkem a noční zónu s dvojlůžkem, kuchyňský kout, velké okna a balkon s výhledem na moře (3,3 m2). A4 GINESTRA: (40 m2, max. 4 osoby) světlé a prostorné studio (jedna místnost) s dvojlůžkem a dvěma samostatnými lůžky, kuchyňský kout, francouzské okno se vstupem na terasu (15,5 m2) s výhledem na moře. A4 ANEMONE (46 m2) prostorné studio (jedna místnost) rozdělené nábytkem na denní a noční zónu, dvojlůžko, dvě samostatná lůžka, výhled na moře, možnost využít venkovních prostor (10,4 m2). B3 DALIA: (40 m2, max. 3 osoby) ložnice s dvojlůžkem, denní místnost s lůžkem a kuchyňským koutem, balkon s výhledem na moře (15,5 m2). B3 GIRASOLE: (27 m2, max. 3 osoby) ložnice s dvojlůžkem, denní místnost s rozkládacím lůžkem, kuchyňský kout, velké okna s výhledem na moře. B4 CAMELIA: (max. 4 osoby) ložnice s dvojlůžkem, denní místnost s rozkládacím dvojlůžkem a kuchyňským koutem, samostatný vchod, přístup na terasu. B4 ROSA: (60m2, max. 4 osoby) ložnice s dvojlůžkem, denní místnost se dvěma samostatnými lůžky, kuchyňský kout, terasa a balkon s výhledem na moře (18 m2). B4 MIMOSA: (60 m2, max. 4 osoby) ložnice s dvojlůžkem, denní místnost se dvěma rozkládacími lůžky, kuchyňský kout, krb, francouzské okno se vstupem na balkon (16,5 m2) s výhledem na moře. Apartmán má dva vchody, jeden z rezidence a druhý samostatný. B5 OLEANDRO: (40 m2, max. 5 osob) ložnice s dvojlůžkem, otevřené podkroví se dvěma lůžky, denní místnost s rozkládacím lůžkem, okno s výhledem na moře, kuchyňský kout, vnější prostor (6,6 m2).

Postýlka : není k dispozici, možno vzít vlastní (do max. počtu osob).

Pobyt : sobota/ sobota.