Bibione - Apartmány Danubio, villaggio s bazény

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bibione - Apartmány Danubio, villaggio s bazény

Villaggio - areál s bazény, cca 1150 m od pláže, zdarma plážovým autobusem až k pláži.
V ceně plážový servis (slunečník + plážové křeslo a plážové lehátko).
NEMO tour TIP.

Poloha a vybavení (Bibione Spiaggia/Centrum a zóna Terme, ulice Comor): cca 1150 m od písčité pláže s pozvolným vstupem do moře, prostorný areál s několika bazény, společnou zahradou s dětským hřištěm a parkovacím místem u každého apartmánu. Celý rezidenční areál apartmánů je uzavřen, oplocen a vjezd dovnitř pouze na kartu. Apartmány jsou mezonetové typu C - TRILO a D - QUADRILO v přízemí a 1.patře s vnitřním schodištěm, mají buď 2 (pouze typ C1) nebo 3 samostatné pokoje (všechny apartmány typu D) a k tomu standardní obývací pokoj (v jedné z ložnic může být také palanda), dále mají vlastní sociální zařízení, TV a terasu (typ D a D1 jednu větší, apartmány typu D2 a D3 dvě menší terasy). Apartmány typu C1, D1, D3 a D4 mají navíc klimatizaci - v ceně pobytu. Apartmán D4 je navíc po kompletní renovaci interieru včetně moderního nábytku. V blízkosti se nachází také moderní, celoročně otevřené tenisové centrum s venkovními antukovými kurty. Zastávka "PLÁŽOVÉHO AUTOBUSU" blízko rezidence. Kyvadlová přeprava tímto autobusem zajišťuje svoz klientů ze vzdálenějších rezidencí na pláž! V provozu je ZDARMA PRO UBYTOVANÉ KLIENTY agentury NEMO tour. Jezdí každý den od rána cca 8.30 do večera 19.00 hod., v 30 minutových intervalech. Velmi žádané ubytování s bazény - doporučujeme včas rezervovat.

BIBIONE - Centrum/Spiaggia je centrální a také nejrozsáhlejší a nejrušnější částí oblíbeného Bibione a navazuje na její východní klidnější část Lido dei Pini právě v místě, kde se nachází náměstí Zenith. Možnosti ubytování v této části jsou velmi pestré a téměř neomezené, jde o "bydlení uprostřed zábavy". Další informace v rubrice "Popis destinace".
Zóna Bibione Terme označuje oblast mezi mezi rušnou centrální částí Bibione/Spiaggia a klidnou sousední Lido del Sole. Název Bibione Terme odkazuje na známé lázně Bibione Thermae, které představují hlavní dominantu této části letoviska a jsou otevřené celoročně. Dále od pláže se nachází několik velmi dobře vybavených rezidenčních komplexů s bazény (tzv. villaggio) - např. Michelangelo, Danubio, Azzurro...). Spojení s pláží zajišťuje tzv "plážový autobus" bezplatná kyvadlová přeprava, která zajišťuje svoz klientů především ze vzdálenějších rezidenčních komplexů na pláž. Jezdí denně od rána do večera s intervalem cca 30 minut, službu mohou využívat klienti, kteří jsou ubytováni v těchto kapacitách.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - POBYTOVÁ TAXA 2024.
Pobytová taxa se vybírá již ve všech letoviscích severní Itálie včetně Bibione. Na základě skutečností z minulé sezóny uvádíme výši pobytové taxy právě z předchozího roku. Místní vyhláškou příslušného úřadu se výše pobytové (turistické) taxy upřesňuje ještě před začátkem aktuální letní sezóny. V době uzávěrky této nabídky na rok 2024 (28.12.2023) nebyla konkrétní výše poplatku na novou sezónu v Bibione známa. Přesně informace budou uvedeny v odbavovacích pokynech a také aktuálně zveřejněny na www.nemotour.cz.
Výše taxy v roce 2023: pro apartmány 1,00 €/os. starší 4 let/den, děti zdarma ve věku do 4 let, taxa vyžadována v období od května do září. Úhrada maximálně za 10 dní pobytu.

Stravování: vlastní

Všechny apartmány jsou plně vybaveny a zařízeny. V každém z nich je vlastní koupelna (umyvadlo, sprcha, WC, příp. bidet), vybavená kuchyňská linka se sporákem (nejčastěji plynovým), lednička a nádobí na vlastní vaření i stolování.

Doprava: vlastní

Nástupní den SOBOTA / Odjezdový den SOBOTA
pobyty minimálně na 7 nocí
příjezd - ubytování v sobotu (Check-In) od 16:00 do 20:00 hod
odjezd - uvolnění a předání apartmánu (odevzdání klíčů) v sobotu ráno (Check-Out) od 08:00 do 09:00 hod

Ubytování: apartmán

Apartmány jsou mezonetové typu C - TRILO a D - QUADRILO v přízemí a 1.patře s vnitřním schodištěm, mají buď 2 (pouze typ C1) nebo 3 samostatné pokoje (všechny apartmány typu D) a k tomu standardní obývací pokoj (v jedné z ložnic může být také palanda), dále mají vlastní sociální zařízení, TV a terasu (typ D a D1 jednu větší, apartmány typu D2 a D3 dvě menší terasy). Apartmány typu C1, D1 a D3 mají navíc klimatizaci - v ceně pobytu.
TRILO - typ C1 4/5 (maximálně 5 osob): přízemí: obývací pokoj s gaučem a TV+SAT, kuchyňský kout; 1. patro: koupelna se sprchou a WC, 2x dvoulůžková ložnice. Klimatizace v apartmánu - již v ceně pobytu.
QUADRILO - typ D 5/6 (maximálně 6 osob): přízemí: samostatná menší ložnice s jedním lůžkem, obývací pokoj s gaučem a TV, kuchyňský kout; 1. patro: 2x ložnice se 2 lůžky (v jedné z ložnic mohou být patrové postele), koupelna se sprchou a WC, balkon. Apartmán bez klimatizace.
QUADRILO - typ D1 5/6 (maximálně 6 osob): přízemí: samostatná menší ložnice s jedním lůžkem, obývací pokoj s gaučem a TV, kuchyňský kout; 1. patro: 2x ložnice se 2 lůžky (v jedné z ložnic mohou být patrové postele), koupelna se sprchou a WC, balkon. Klimatizace v apartmánu - již v ceně pobytu.
QUADRILO - typ D2 5/6 (maximálně 6 osob): přízemí: samostatná menší ložnice s jedním lůžkem, obývací pokoj s gaučem a TV, kuchyňský kout; 1. patro: 2x ložnice se 2 lůžky (v jedné z ložnic mohou být patrové postele), koupelna se sprchou a WC, balkon. Apartmán bez klimatizace.
QUADRILO - typ D3 5/6 (maximálně 6 osob): přízemí: samostatná menší ložnice s jedním lůžkem, obývací pokoj s gaučem a TV, kuchyňský kout; 1. patro: 2x ložnice se 2 lůžky (v jedné z ložnic mohou být patrové postele), koupelna se sprchou a WC, balkon. Klimatizace v apartmánu - již v ceně pobytu.
QUADRILO - typ D4 5/6 - po kompletní rekonstrukci včetně moderního nábytku (maximálně 6 osob): přízemí: samostatná menší ložnice s jedním lůžkem, obývací pokoj s gaučem a TV, kuchyňský kout; 1. patro: 2x ložnice se 2 lůžky (v jedné z ložnic mohou být patrové postele), koupelna se sprchou a WC, balkon. Klimatizace v apartmánu - již v ceně pobytu.