Bibione - Apartmány Elios, 2 balkony

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bibione - Apartmány Elios, 2 balkony

Apartmánový dům s menší zahradou, cca 400 m od písčité pláže s pozvolným vstupem do moře.
Velmi dobrá cena. NEMO tour TIP.
V ceně plážový servis (slunečník + plážové křeslo a plážové lehátko).

Poloha a vybavení (Centrum - Spiaggia, ulice Andromeda č. 97): středně velký rezidenční apartmánový dům umístěný v menší zahradě, v pohodlné pěší vzdálenosti od pláže a blízko hlavního nákupního korza v Bibione, krytá parkovací místa, TV, 2 balkony (kryté a poměrně velké). Velmi kvalitní ubytování za dobré ceny v centrální části Bibione - Spiaggia. Objekt pár desítek kroků od "Supermercata". Apartmány s klimatizací - typ C1 (pro 6 osob) mají navíc TV/SAT, trezor a mikrovlnnou troubu.

BIBIONE - Centrum/Spiaggia je centrální a také nejrozsáhlejší a nejrušnější částí oblíbeného Bibione a navazuje na její východní klidnější část Lido dei Pini právě v místě, kde se nachází náměstí Zenith. Možnosti ubytování v této části jsou velmi pestré a téměř neomezené, jde o "bydlení uprostřed zábavy". Další informace v rubrice "Popis destinace".

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - POBYTOVÁ TAXA 2024.
Pobytová taxa se vybírá již ve všech letoviscích severní Itálie včetně Bibione. Na základě skutečností z minulé sezóny uvádíme výši pobytové taxy právě z předchozího roku. Místní vyhláškou příslušného úřadu se výše pobytové (turistické) taxy upřesňuje ještě před začátkem aktuální letní sezóny. V době uzávěrky této nabídky na rok 2024 (28.12.2023) nebyla konkrétní výše poplatku na novou sezónu v Bibione známa. Přesně informace budou uvedeny v odbavovacích pokynech a také aktuálně zveřejněny na www.nemotour.cz.
Výše taxy v roce 2023: pro apartmány 1,00 €/os. starší 4 let/den, děti zdarma ve věku do 4 let, taxa vyžadována v období od května do září. Úhrada maximálně za 10 dní pobytu.

Stravování: vlastní

Všechny apartmány jsou plně vybaveny a zařízeny. V každém z nich je vlastní koupelna (umyvadlo, sprcha, WC, příp. bidet), vybavená kuchyňská linka se sporákem (nejčastěji plynovým), lednička a nádobí na vlastní vaření i stolování.

Doprava: vlastní

Nástupní den SOBOTA / Odjezdový den SOBOTA
pobyty minimálně na 7 nocí
příjezd - ubytování v sobotu (Check-In) od 16:00 do 20:00 hod
odjezd - uvolnění a předání apartmánu (odevzdání klíčů) v sobotu ráno (Check-Out) od 08:00 do 09:00 hod

Ubytování: apartmán

TRILO - typ C 4/5 (maximálně 5 osob):
obývací pokoj s kuchyňským koutem a gaučem pro 1 osobu, koupelna se sprchou a WC, TV, 2x ložnice s 2 lůžky, dva balkony, částečně zastřešené. Apartmán vybaven klimatizací (v ceně pobytu).
TRILO - typ C1 4/6 (maximálně 6 osob): obývací pokoj s kuchyňským koutem a gaučem pro 2 osoby, koupelna se sprchou a WC, 2x ložnice s 2 lůžky, dva balkony, částečně zastřešené. Apartmán vybaven klimatizací (v ceně pobytu), navíc TV/SAT, trezor a mikrovlnná trouba.