Bibione - Holiday Aparthotel ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bibione - Holiday Aparthotel ****

Velmi oblíbené apartmány s vysokým komfortem. Zdarma množství služeb navíc.

Poloha: v místní části Spiaggia., termální centrum Bibione Thermae cca 50 m, pěší zóna s restauracemi a obchody 150 m.

Pláž: přímo na široké písečné pláži. 2 lehátka a 1 slunečník na apartmán zdarma (9.4.-30.9.).

Vybavení: 106 apartmánů na 7 patrech, lobby, společenská místnost, restaurace s krytou terasou, bar, výtahy, bazén (cca 750 m2) se samostatným dětským bazénem a barem. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Kiosek.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: aerobic, půjčovna nordic walking holí a jízdních kol pro dospělé i děti (dle dostupnosti). Za poplatek: golf.

Internet : WiFi ve společenských prostorách a na pláži zdarma.

Pro děti : animace a miniclub (3-12 let) cca 21.5.-15.9.; samostatný dětský bazén, herna, hřiště. Dětská postýlka do 2 let zdarma (rezervace v CK). Za poplatek: hlídání dětí.

Další výhody : při pobytu od 7 nocí (26.5.-16.9.): denně (kromě úterý) volný vstup do termálního bazénu, sauny a tureckých lázní Bibione Thermae, Europa Card (hosté obdrží na místě): 10% sleva v různých obchodech, restauracích a na služby. Cca 30% sleva na green fee, golfový klub Lignano. 1x týdně slavnostní večeře s živou muzikou.

parkování: parkoviště zdarma;
domácí zvíře: ne;
cena ubytování zahrnuje: ručníky, ložní prádlo, závěrečný a denní úklid (kromě kuchyňského koutu);
lázeňská taxa: cca 1 €/os./den;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci, 3.6.-8.9. sobota/7 nocí;
platba kartou: VISA, MasterCard, American Express.

Stravování: polopenze

snídaně, polopenze nebo plná penze. Snídaně formou bufetových stolů. Při rezervaci polopenze navíc večeře formou bufetových stolů nebo jako výběr z menu. Při rezervaci plné penze navíc obědy formou bufetových stolů nebo jako výběr z menu.

Ubytování: hotel ****

dvoupokojové apartmány Classic Suite (A2A): cca 38 m2, apartmány jsou vybaveny klimatizací, trezorem, sat. TV, telefonem, topením, vybavenou kuchyňkou s chladničkou, plynovým nebo elektrickým vařičem, sedacím koutem, fénem, sprchou, WC a balkonem. Postranní výhled na moře. Třípokojový apartmán Royal (A3B): cca 60 m2, stejné vybavení jako A2A. Obývací ložnice s rozkládací pohovkou, 1 ložnice s dvoupostelí a 1 samostatným lůžkem, 1 dvoulůžkový pokoj, lodžie s lehátky. Třípokojový apartmán Panoramic Royal (A3C): cca 60 m2, částečně zrekonstruované, stejné vybavení jako A2A. Obývací ložnice s rozkládací pohovkou, 1 ložnice s dvoupostelí a 1 samostatným lůžkem, 1 dvoulůžkový pokoj, lodžie s lehátky. Přímý výhled na moře.