Viserba of Rimini, Hotel Blumen *** - bus

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Viserba of Rimini, Hotel Blumen *** - bus

Hotel Blumen *** se nachází přímo u pláže v severní části Rimini. Pláže zde jsou pouze soukromé, udržované. Hotel má recepci, bar, restauraci, konferenční místnost, pokoje pro handicapované (na vyžádání), výtah, trezor na recepci.
Služby a zařízení: recepce, bar, restaurace, výtah, zdarma Wi-Fi v celém objektu včetně pokojů, zdarma parkovací místo (na vyžádání)
Za příplatek: pokoj s výhledem na moře, pokoj s klimatizací, pokoj s minibarem

Pobytová taxa: Na celém pobřeží Adriatické riviery je již zavedena tzv. pobytová taxa, která se vždy hradí na místě v hotelu při příjezdu (výjimečně při odjezdu) za každou ubytovanou osobou nad 14let. Orientačně se taxa pohybuje v závislosti na letovisku a kategorii hotelu od 0,7 EUR (** hotel) do 2,5 EUR (****hotel) vždy osoba/noc.

Pláže a plážový servis: Většina pláží v Itálii je vybavena tzv. plážovým servisem - tzn. slunečníky a lehátky - které je možné si na místě za poplatek pronajmout (příp. jsou už zahrnuty v ceně pobytu - viz jednotlivé ubytovací kapacity). Pod pojmem plážový servis se rozumí slunečník a dvě lehátka nebo křesílka. Na placené pláži (spiaggia privata) si můžete i bez plážového servisu obvykle rozložit osušku před slunečníky směrem k moři nebo lze využít část volné pláže (tzv. veřejné - spiaggia libera), která se nachází v každém městě. Upozorňujeme však, že v některých místech se volná pláž nachází jen na okraji letoviska a tudíž vzdálenost od ubytování může být i několik stovek metrů. Ojediněle se také platí za vstup na placenou pláž i když nevyužijete plážového servisu. Ceny za pronájem plážového servisu se liší podle lokality a termínu a mohou se pohybovat v rozmezí 5-20 EUR/den/set (slunečník a 2 lehátka nebo křesílka). Směrem k moři se ceny zvyšují, přední řady mohou stát i několikrát víc, než zadní, ceny se často rovněž mění podle sezóny - nejdražší je červenec a především srpen. V popisu všech námi nabízených kapacit - hotelů i apartmánů - najdete také orientační vzdálenost od nejbližší pláže, uvádí se dle údajů zahraničních partnerů.

Delegátský servis: je pro klienty zajišťován česky či slovensky mluvícím delegátem. Klientům je k dispozici v případě jejich potřeby pouze na telefonu. Delegáta vždy kontaktujete na vlastní náklady.

Stravování: polopenze

Polopenze - snídaně bufet, večeře servírované menu se zeleninovým bufetem. Obědy za příplatek servírované menu.

Doprava: autokarem

Nástupní a svozová místa v ČR zdarma Praha, Brno, Benešov, Tábor, Písek, České Budějovice, Jihlava, Mikulov, Příbram.

Ubytování: hotel ***

2lůžkové pokoje s možností 2 přistýlek (mohou být patrové postele) s koupelnou se sprchovým boxem, WC, balkónem, TV, telefonem, fénem. Pokoje pro 4 osoby (1/2 + 2) jsou jen na vyžádání. Za příplatek lze objednat pokoje s klimatizací (6 EUR/noc), s minibarem (6 EUR/noc) nebo s výhledem na moře (2690 Kč). Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji.