Capo Vaticano/Ricadi - Hotel Marinella (hotel) letecky ***

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Capo Vaticano/Ricadi - Hotel Marinella (hotel) letecky ***

Poloha: Moderní hotel, který je tvořen dvěma budovami, se nachází v centrální části letoviska Capo Vaticano a je vzdálen cca 300 m od jedné z nejkrásnějších bílých písčitých pláží – Baia di Grotticelle, cca 9 km od města Tropea a 65 km od letiště v Lamezia Terme.

Pláž: Soukromá písčitá pláž je vzdálená cca 300 m od hotelu. SLUNEČNÍK A DVĚ KŘESÍLKA ZDARMA. Hotelový mikrobus směrem od pláže k hotelu zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, společenská místnost s TV/SAT, venkovní bazén, hřiště pro minifotbal.
Zdarma: lehátka u bazénu, plážový minibus pouze směrem od pláže v určených hodinách.
Za poplatek: Wi-Fi, tenisový kurt neosvětlený - rakety a míčky potřeba vlastní, stolní tenis.

Sport a zábava: Ke konečné ceně zájezdu lze připlatit (nepovinné příplatky, platba na místě): chladnička 28 EUR/týden; dětská postýlka 14 EUR/týden.
Informace pro klienty: Po příjezdu na místě jsou místními hoteliéry vybírány následující poplatky: vratná kauce 50 EUR/pokoj.

Doporučujeme: Krásný hotel má ideální polohu na procházky po okolí, například ke známému majáku Faro, odkud je nádherný výhled na celé pobřeží. Večer je zde vidět překrásný západ slunce nad Liparskými ostrovy. Město Tropea je vzdálené cca 9 km a jeho návštěvu byste si rozhodně neměli nechat ujít. Místní uličky lákají k procházce zejména večer, kdy zde můžete nakoupit různé suvenýry a nasát místní atmosféru.

cena :
V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát nebo asistence na telefonu
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 29. 9. 2017. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 29. 9. 2017.

plazcca : cca 300 m

plazm : 300

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně jsou podávány formou kontinentálního bufetu v hotelové restauraci. Večeře servírované, výběr ze dvou menu o dvou chodech, předkrm formou zeleninového bufetu, bez nápojů. Možnost dokoupení obědů stejnou formou jako večeře.

Ubytování: hotel ***

Pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (zdarma) a chladničkou (na vyžádání, za poplatek). Možnost dvou přistýlek. Jednolůžkové pokoje nejsou k dispozici.