Castellina - Villaggio Casa in Maremma ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Castellina - Villaggio Casa in Maremma ***

Poloha: Turistický komplex Casa In Maremma má strategickou pozici v srdci toskánské Maremmy, je obklopený přírodou, pár minut odtud je Massa Marittima s katedrálou a záliv Follonica. 10 minut jízdy od komplexu naleznete písčitou pláž Mamai lemovanou piniovými stromy.

Vzdálenost od moře : asi 10 min jízdy od villaggia

Pláž: Písečná: s pozvolným vstupem do moře je vzdálená 10 minut jízdy od komplexu. V případě rezervace míst na této pláži je k dispozici zdarma transfer (plážový servis za poplatek cca 20 Eur/den v měsících červenci a srpnu, cca 15 Eur/den v ostatním období).

Vybavení: Komlex nabízí recepci, restauraci, bar, Wi-Fi, bazén pro děti a bazén pro dospělé s hydromasáží (v provozu v závislosti na počasí), dětské hřiště, fotbalové, volejbalové a basketbalové hřiště, tenisové kurty (večerní osvětlení za poplatek), ping-pong, prádelnu za poplatek, animace (v hlavní sezoně), parkoviště.

Sport a zábava: Bazén pro děti a bazén pro dospělé s hydromasáží (v provozu v závislosti na počasí), dětské hřiště, fotbalové, volejbalové a basketbalové hřiště, tenisové kurty (večerní osvětlení za poplatek), ping-pong.

Doporučujeme: Janov: katedrála San Lorenzo, kostel El Gesú, palác San Giorgio, kde napsal ve vězení Marco Polo svůj Milión a rodný Kolumbův dům. Cinque Terre: unikátní oblast typických přístavních vesniček (UNESCO). Pisa: Její dominantou je šikmá věž - stojí na Náměstí zázraků (Piazza dei Miracoli) , společně s dómem a kruhovým baptisteriem. Je vysoká 56 metrů. Věž je postavena z bílého mramoru. Sklon věže je cca 3 metry.
Místo, které byste neměli vynechat,ale spíše navštívit během dovolené v Toskánsku je město Lucca: Leží v údolí řeky Serchio severovýchodně od města Pisa. Hlavní památky Luchy jsou Duomo San Martino, Piazza Napoleone, Piazza San Michele, Anfiteatro, kostel San Michele in Foro a Chiesa di San Frediano.

Stravování: vlastní

Vlastní. Doporučujeme návštěvu místních restaurací a pizzerií.

Ubytování: apartmán

Apartmány jsou vybaveny SAT/TV a klimatizací. Možnost pátehé lůžka za poplatek.

BILO 4

obsazenost 2-4 osoby osoby, obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatným lůžkem a rozkládacím gaučem, ložnice se dvěma lůžky, SAT/TV, klimatizace, soc. zařízení, privátní parkovací místo nehlídané, veranda, zahrádka.

BILO 4+1

obsazenost 2-4 osoby, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím lůžkem pro 2 osoby, samostatné lůžko v oddělené části, pokoj se dvěma samostatnými lůžky, SAT/TV, klimatizace, soc. zařízení, vyhrazené parkovací místo nehlídané, veranda, zahrádka. Možnost pátého lůžka za příplatek.