Cecina Mare - Club Stella Marina ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: rezidence Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Cecina Mare - Club Stella Marina ***

komplex leží na pobřežní promenádě, přímo u písečné pláže. Je složen z hlavní budovy, kde se nacházejí hotelové pokoje, a z depandance s apartmány. Je vhodný nejen pro rodiny s dětmi, ale také pro všechny, kteří mají rádi lenošení na pláži a současně blízkost městečka a možnosti zajímavých výletů do okolí.

Poloha: od centra : 300 m.

od pláže : 10 m.

Pláž: plaz : písečná s pozvolným vstupem do moře, hotel - plážový servis (1 slunečník + 2 křesla/ pokoj) zahrnut v ceně pobytu. Rezidence - plážový servis lze zakoupit na místě.

Vybavení: Služby : recepce, Wi-Fi u recepce, výtah (hotelová budova), TV místnost, restaurace, bar, bazén (14/5-24/9), sluneční terasa, animační programy a miniclub (11/6-11/9, v italštině), dětský koutek, malá diskotéka, aerobik, aquagymnastika, sportovní turnaje, stolní tenis, biliár, šlapadla.

Zvíře : povoleno jen malé, na vyžádání, zdarma.

Stravování: vlastní

hotel - snídaně formou švédského stolu, obědy (za příplatek) a večeře výběr z menu, nápoje u jídla v ceně (nealko a voda). Rezidence - vlastní, možnosť dokoupit na místě snídaně, obědy nebo večeře.

Doprava: vlastní

Parkování : u hotelu (do vyčerpání míst).

Ubytování: rezidence

pokoje STANDARD - dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek, SPR+WC, TV/SAT, trezor, minibar, klimatizace. Některé pokoje s PŘÍMÝM nebo BOČNÍM VÝHLEDEM na moře, balkon nebo terasa. Přímý výhled nelze u pokoje se dvěma přistýlkami. Jednolůžkový pokoj bez příplatku. Na vyžádání bezbariérový pokoj.
APARTMÁNY:
prostorné apartmány jsou pohodlně zařízeny, vždy s vybaveným kuchyňským koutem, SPR+WC, TV/SAT, klimatizace, trezor, balkon. Nachází se v depandanci, na 1. - 3. patře, bez výtahu.
A2A, A3A, A4A: studio (jedna místnost) s rozkládacím dvojlůžkem (příp. dvěma rozkládacími lůžky), noční zóna s dvojlůžkem, kuchyňský kout, balkon s výhledem do zeleně.
A4B, A5B, A6B: studio (jedna místnost) s rozkládacím dvojlůžkem (příp. dvěma rozkládacími lůžky), noční zóna s dvojlůžkem a patrovým lůžkem, kuchyňský kout, balkon s bočním výhledem na moře.

Postýlka : hotel - na vyžádání pro dítě do 2 let, zdarma. Rezidence - na vyžádání pro dítě do 3 let € 5,-/ den, příp. možno vzít vlastní.

Pobyt : sobota/ sobota, kratší pobyty na vyžádání.