Dovolená u moře Itálie Cesenatico - hotel 3* cca 250 m od pláže - aquacentrum v ceně, pro rodiny

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Dovolená u moře Itálie Cesenatico - hotel 3* cca 250 m od pláže - aquacentrum v ceně, pro rodiny

Dovolená u moře Itálie Cesenatico - hotel 3* pouze 250 m od písečné pláže - aquacentrum v ceně (tobogán, bazény), ideální pro rodiny s dětmi

Od soboty 16.07.2016 nastupuje do recepce česky mluvící recepční!!!

Z Prahy cca 1.000 km

Moře, slunce, tobogán i zábavné hry pro děti
Aktivní dovolená, nebo relax? Jenom si vybrat…


Italské letovisko Cesenatico (střední Itálie, region Emilia Romagna) reprezentuje přímořské městečko s nádherným historickým centrem na pobřeží Jaderského moře mezi městy Ravenna a Rimini. Centrum se nachází kolem starobylého přístavního kanálu Porto Canale, u něhož se nachází mnoho restaurací s výbornou italskou kuchyní a obchody se suvenýry. Zdejší dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do vody nabízí odpočinek u moře i bohaté sportovní vyžití. Světoznámé San Marino je pouze cca 50 km od Cesenatica. V pátek 1. července se v Cesenaticu na počest začátku léta koná velkolepá večerní zábava (ohňostroje, koncerty na náměstí atd.).

Stravování: polopenze

snídaně bufet, večeře (v hotelu Blue) bufet, stolní víno a voda k večeři.

Ubytování: hotel ***

Upozorňujeme, že od soboty 16.07.2016 nastupuje do recepce česky mluvící recepční!!!
Popis ubytování: hotel Silvie Rose 3* a hotel Blue 3* v letovisku Cesenatico cca 250 m od písečné pláže. Hotely jsou přímo vedle sebe. Vybavení: recepce, bar, klimatizovaná restaurace, výtah, TV místnost, bezplatný Wi-Fi internet ve společenské místnosti. Pokoje 2-4lůžkové pokoje (možnost palandy ve vícelůžkových pokojích), příslušenství, trezor, telefon, TV-SAT, fén, obvykle balkón. Wi-Fi internet ve společenské místnosti. V blízkosti restaurace, bary, pizzerie, obchody. V ceně zahrnut vstup do aqua-centra Diamanti Beach Village cca 200 m od hotelu (tobogán, 2 bazény, plážový volejbal, plážový tenis, animační programy, relax zóna), cca 600 m od hotelu najdeme velký městský park.