Florencie, Řím, Vatikán

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **+ Doprava: vlakem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Florencie, Řím, Vatikán

Tento zájezd doprovází vedoucí zájezdu po celou dobu trvání zájezdu

Florencie patří ke světovým klenotnicím umění a žádný turista neopomene toto město navštívit.Ve zdejších galeriích jsou renesanční díla mistrů jako je Michelangelo, Giotto, a jiní. S městem je neoddělitelně spjat rod Medicejských, kteří město zvelebili a rozšířili.
Věčné město – Řím podle pověsti založeno bratry Romulem a Remem, postupně se rozrůstající. Město upevňovalo své postavení a nabývalo na důležitosti. Je to hlavní město Itálie, na území se rozprostírá suverénní stát Vatikán .

Poloha: hotel v centru města v blízkosti nádraží

Vybavení: 2-3lůž.pokoje s vlastním WC+sprcha

Akce : Sleva First minute do 31.12.2015

Zábava : poznávací zájezd

Při zakoupení Karty ATAC v Římě, která platí nejen na dopravu, ale i na 2 vstupy zdarma a navíc bez čekání ve frontě při vstupu do objektú. Další vstupy jsou se slevami až 30%.
Cena těchto zájezdů je platná vždy nejpozději do 30 dnú před odjezdem na zájezd. Později se cena zájezdu prudce zvedá z důvodu drahého jízdného na vlak.
Konečná cena zájezdu bude sdělena našimi pracovníky a bude uvedena ve smlouvě o zájezdu.

Stravování: snídaně

2x snídaně

Doprava: vlakem

vlakem noční přesun v lehátkovém voze , úseky: Vídeň - Florencie, Řím - Vídeň

Ubytování: hotel **+

hotel

Program zájezdu

1. den: Odjezd z Břeclavi v odpoledních hodinách, ve Vídni přestup do lehátkového vozu nočního vlaku.
2. den: Po příjezdu do Florencie, fakultativně možnost snídaně v nádražní restauraci. Následuje prohlíédka města: Florencie, která patří ke světovým klenotnicím umění a žádný turista neopomene toto město navštívit. Co uvidíte : Florencie – náměstí Signoria se sochou Davida, kašna Fonte dell Nettuno, socha Cosima 1. Medicejského, Palác Vecchio – od Leonarda da Vinchi a Michellangela, Loggia dei Lanzi, Ponte Vecchio - most zlatníků, Duomo S.Maria del Fiore, Baptisterium S.Giovani, chrám S.Michelino, chrám San Lorenzo – považován za klenotnici umění, S.Maria Novella, atd. V říjnovém turnuse bude součástí programu večerní procházka nádherně osvětlených památek. galerie Uffizzi - celodenní prohlídka, bez možnosti jiných prohlídek. V pozdních odpoledních hodinách odjezd do Říma, ubytování, nocleh
3. den: snídaně, prohlídka Říma - Věčné město . Prohlídka v Římě : doporučení zakoupení Karty ATAC za 800 Kč, nebo platit jízdné a všechny vstupy jednotlivě. dále platí pro 2 vstupy bez čekání – je možné využít do Kolosea + Palatinum a Andělský hrad, nebo muzea, dále zdarma Španělské schody, Piazza Navona, Fontana di Trevi, Pantheon, s kartovou slevou Forum Romanum, Andělský most přes řeku Tiberu a jiné památky, nocleh.
4. den: snídaně, Vatikán – sídlo papeže. Prohlídka: chrám sv. Petra – zdarma, kopule s výtahem 12,5 € (ev.se slevou na kartu ATAC), Sixtinská kaple+muzea 23 €, v některých termínech je vstup zdarma - sdělíme na dotaz. Večer odjezd přímým vlakem do Vídně v lehátkovém voze.
5. den: Po příjezdu do Vídně, přestup na rychlík do ČR.