Grado - Marina Julia - Marina Julia Camping Village ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: mobilhome Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Grado - Marina Julia - Marina Julia Camping Village ****

Pobyty : Pobyt na 7 nocí, možnost kratších pobytů od 3 nocí v temrínech 9.5.-30.6.18 a 8.9.-23.9.18 (na dotaz)

Fakultativní nabídka : • Grado - cca 20 km
• Trieste - cca 33 km
• Benátky - cca 135 km

Stravování: vlastní

Typ stravování : Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce.

Doprava: vlastní

Vzdálenost z ČR : z Prahy 740 km, Brna: 630 km

Ubytování: mobilhome

Místo pobytu: Marina Julia - Grado: ideální volbou pro ty, kteří hledají dovolenou v blízkosti moře. Velmi dobré výchozí místo pro výlety a kulturní výlety, díky své poloze mezi Grado a Terstem.

Typ ubytování : Mobilhome Aqua

Standard ubytování : Mobil Home AQUA - tento model má příjemný a funkční design interiéru a může ubytovat až 5 dospělých a 1 dítě. Uvnitř najdete ložnici s manželskou postelí, a další ložnici, která má dvě samostatná lůžka a menší sklopnou postel 170 cm dlouhou (vhodnou pouze pro děti do max. 50 kg a max. 150 cm) nebo jednu postel a palandu. Posezení v kuchyňce lze využít jako další spací prostor pro 1 osobu. K dispozici je kompletní kuchyňská linka, lednice s malým mrazákem, varná deska se 4 hořáky, elektrické zásuvky a pohovka (která může být přeměněna v samostatné lůžko), koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Všechny ložnice mají v oknech sítě proti komárům. U MH najdete také zahradní nábytek: stůl, židle, slunečník, dvě lehátka a bargeque (pokud je to ve vybavení kempu).

Marina Julia Village - velká volná pláž, částečně písčitá a částečně travnatá s mírně se svažujícím vstupem do moře s možností pronájmu slunečníků a lehátek (za poplatek). V kempu plavecký bazén, dětský bazén. Dětský bazén je otevřený po celou sezónu, velký bazén je otevřen od cca od konce května do začátku září.
Animace pro děti a dospělé, mini klub, fitness, párty. Plážový volejbal, dětské hřiště, ping - pong.
Za příplatek: tenis, windsurfing, herna, minigolf, fotbalové hřiště, basket.
Od 23:00 hod. do 7 hod. ráno a od 13:00 hod. do 15:00 hod. je zakázáno jezdit autem. Během pobytu je povinné nosit na zápěstí pásek (v případě, že o něj přijde, vám bude účtován poplatek € 5).