Hotel Grotticelle

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Grotticelle

Pláž: 350 m • písečná | ZDARMA: TV/SAT • lehátka a slunečníky u bazénu • plážový servis (mimo srpen)

Okolí: Hotel obklopený zelení a tropickou vegetací s velmi milou rodinnou atmosférou. Nachází se nad jednou z nejkrásnějších pláží oblasti oblasti Capo Vaticano v zátoce Grotticelle v Kalábrii (Itálie). Má vlastní bazén pro dospělé i pro děti, lehátka na slunění, bar s vnitřním i venkovním posezením a restauraci. Návštěvníkům je k dispozici tenisový kurt (1 hod. zdarma). Na recepci je možný přístup na Wi-Fi (za poplatek). Pláž je vzdálena 350 m od hotelu po pohodlné cestě z kopce dolů. Přímo na pláži je poskytován plážový servis – slunečník a dvě plážová křesla (11.6.-30.7. a 3.9.-24.9. zdarma, jinak za poplatek) a je zde plážový bar a pizzerie, kde je možno zakoupit nápoje i menší občerstvení. Pláž je z bílého písku a je malebně uzavřena mezi skalnatými výběžky. Je zde možnost zapůjčení šlapadel a kajaků a plavčík Vás odveze i na některou z odlehlých pláží přístupných jen z moře.

POBYTY NA 14 NOCÍ: Cena pobytu na 2 týdny je dána součtem cen dvou týdenních pobytů sníženým o 4.000 Kč.

POBYTOVÁ TAXA: V místě pobytu hradí osoby od 14 let povinnou pobytovou taxu cca 10 EUR za osobu/týden.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: polopenze

Polopenze: snídaně formou bufetu a večeře servírované s výběrem z menu a doplněné bohatým salátovým bufetem.
Plná penze: Možnost dokoupení obědů.
Nápoje nejsou v ceně.

Doprava: letecky

Doprava do Itálie - Kalábrie je zajištěna českou leteckou společností Travel Service, typ letadla Boeing 737. Přímé lety na letiště Lamezia Terme jsou z Brna a Prahy.

Ubytování: hotel ***

Ubytování je zajištěno v pěkně zařízených dvoulůžkových pokojích s možností až 2 přistýlek pro dospělé i pro děti. Všechny pokoje mají klimatizaci (za příplatek 5 EUR/noc) telefon, TV, ledničku (za příplatek 5 EUR/noc), vysoušeč vlasů, trezor (za příplatek 3 Eur/noc). Každý pokoj má balkon nebo terasu s posezením.