Jackpot - Jackpot kat. 4

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Jackpot - Jackpot kat. 4

Italský Jackpot aneb nejlevnější lyžování
Pravděpodobně, až si porovnáte ceny nabízené v teto kapitole s cenami vypsanými u příslušných lyžařských středisek, pomyslíte si, že jsme se museli zmýlit. Ale tak tomu není. Ve své podstatě je tento způsob prodeje zájezdů založen na vzájemné výhodnosti. Vy, klienti, kteří za každou cenu netrváte na zcela konkrétním lyžařském středisku a ubytovací kapacitě, získáváte možnost pořídit Vaši zimní dovolenou za ojediněle výhodných cenových podmínek. Naopak my, cestovní kancelář, profitujeme na skutečnosti, že Vás můžeme „umístit“ do námi již objednané, ale stále volné ubytovací kapacity, případně do střediska, do kterého jede ne zcela vytížený autobus. A jak to tedy funguje v praxi? Několik lyžařských středisek, ve kterých disponujeme značnou lůžkovou kapacitou, jsme rozdělili do 4 kategorii. Každá z nich nabízí, dle našeho názoru, kvalitativně přibližně shodne podmínky. Zohlednili jsme jak nabídku lyžařskou, tak i kvalitu a polohu ubytovacích kapacit. I z tohoto důvodu je například lyžařská oblast Bormio / San Colombano rozdělena dle jednotlivých kapacit do kategorii 2 a 3. Vy si tedy máte možnost zvolit, přesevším asi s ohledem na lyžařskou nabídku a finanční náročnost, kategorii, která Vám bude vyhovovat nejvíce. V momentě uzavřeni cestovní smlouvy je nutno specifikovat jen způsob Vámi preferované dopravy a celkový počet účastníků a samozřejmě i složit zálohu ve výši 30 % z celkové ceny zájezdu vypsané tabulkou. Dále se Vám telefonicky (na číslo, které musí být uvedeno v cestovní smlouvě), nejpozději ve středu před Vašim patečním, resp. sobotním či nedělním odjezdem, ozve náš zaměstnanec či obchodní zástupce a sdělí Vám, ve které lyžařské oblasti a ve které ubytovací kapacitě jste „vyhráli Váš Jackpot“. Pak již zbývá jen zvolit přesně typy skipasů a dalších služeb (viz slevy a příplatky u předmětného lyžařského střediska a ubytovací kapacity), zájezd doplatit, vyzvednout si odjezdové pokyny včetně poukazů na ubytování a lyžařské permanentky a můžete cestovat. A to výrazně levněji.
Do nabídky Jackpotu kategorie 4 spadají tato střediska / kapacity:

Madesimo (skipas Madesimo / Valchiavenna)
všechny katalogem nabízené „apartmánové“ kapacity

Monte Bondone (skipas Monte Bondone)
všechny katalogem nabízené „apartmánové“ kapacity

Aprica (skipas Aprica)
všechny katalogem nabízené „apartmánové“ kapacity

Paganella (skipas Paganella)
všechny katalogem nabízené „apartmánové“ kapacity

Upozornění: cestovní kancelář si vyhrazuje právo „přiděleni“ nižší (kvalitativně tedy vyšší) kategorie „Italského Jackpotu“ (samozřejmě bez jakéhokoli navýšení ceny)

většina pobytů je od / do soboty, některé jsou ale od / do neděle a terminy jsou u nich posunuty o 1 den dopředu

první vypsaný lednový termín od 05.01. do 12.01. je u řady ubytovacích kapacit často na začátku zkrácen o 1 den, tedy na termín od 06.01. do 12.01.; cestovní kancelář si vyhrazuje právo takto zkrácený termín v případě potřeby použit též v rámci Jackpotu a to proti refundaci částky 400 Kč / os.

u některých ubytovacích kapacit je v místě povinny příplatek (závěrečný úklid, klubová karta, …) hrazeny přímo klientem

cestovní kancelář negarantuje požadavky na ubytování více „Italských Jackpotů“ v rámci jedné ubytovací kapacity a od 3 apartmánů výše ani v rámci jedno střediska

veškeré příplatky a slevy v rámci skipasů vypsané u každého konkrétního střediska budou poníženy o 15 %, pro účely „Italského Jackpotu“ tedy bude počítáno pouze 85 % jejich standardní výše

Poloha:

Vybavenost a služby:

Sport a relaxace:

Výhody a nevýhody:


    Ubytování: apartmán

    Pokoje: 1 až 4, lůžka: 2 až 6.