Jesolo - Hotel Edera **

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Jesolo - Hotel Edera **

Poloha: Menší, útulný hotel se nachází v centru letoviska, jen pár kroků od náměstí Piazza Marina (poblíž Piazza Mazzini), vzdálenost od písečné pláže je cca 250 m.

Pláž: Písečná pláž je vzdálená cca 250 m od hotelu. SLUNEČNÍK A DVĚ LEHÁTKA ZDARMA.


Autobusová doprava-nástupní místa: Benešov, Beroun, Brno, České Budějovice, Frýdek Místek, Hradec Králové, Hranice,Humpolec, Chrudim, Jihlava, Kladno, Liberec, Litomyšl, Mikulov, Mladá Boleslav, Most, Nový Jičín, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Písek, Plzeň, Praha, Prostějov, Příbram, Slaný, Svitavy, Tábor, Uherské Hradiště, Ústí nad Labem, Veselí nad Moravou, Vysoké Mýto, Vyškov, Zlín.

Vybavení: Hotel skládající se ze dvou přilehlých budov nabízí vstupní halu s recepcí, Wi-Fi v prostorách recepce (zdarma), restauraci, bar s velkou terasou, parkoviště (zdarma).

Doporučujeme: Jednodušší, ale velmi příjemný hotel vhodný pro nenáročné klienty, kteří mají rádi aktivní dovolenou. Poloha hotelu v centru letoviska, v blízkosti vodního parku Aqualandia a nákupní promenády, blízkost Benátek a okolních ostrovů Burano, Murano a Torcello nabízí velké možnosti poznávání a aktivního odpočinku.

cena :
V ceně je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Ke konečné ceně zájezdu lze připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• autobusová doprava
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 30 000 Kč 490 Kč/dospělá osoba/pobyt storno/plnění do 30 000 Kč 250 Kč/dítě od 0 do 12 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 31. 10. 2014.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně formou bufetu, večeře servírované o třech chodech s výběrem ze tří menu a salátovým bufetem, se podávají v hotelové restauraci. Možnost dokoupení obědů.

Ubytování: hotel **

Účelně vybavené pokoje (balkon na vyžádání za příplatek) s vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC), jsou vybavené TV/SAT, telefonem, trezorem (zdarma) a ventilátorem. Možnost dvou přistýlek.