Karneval v Benátkách - 2 noclehy !!

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Karneval v Benátkách - 2 noclehy !!


Doprava: autokarem

z Brna

Ubytování: hotel

ve 2 a 3lůžkových pokojích

Program zájezdu

1. den: Odjezd v 8:30 z Brna, Nádražní 16 (bývalé městské lázně na ulici Kopečné),  přes Rakousko, v 9:45 odjezd z Vídně ul. Brünner Strasse od obch. centra Media Markt, zastávka v motorestu na oběd, příjezd do Itálie, nocleh u Padovy.
2. den: Snídaně, příměstským vlakem z Padovy do Benátek, výlet lodí na ostrovy benátské laguny, Murano - návštěva skláren, basilika Santa Maria e Donato, Burano - rybářský ostrov s malebnou architekturou, proslaven výrobou krajek, Torcello - před 1500 léty největší a nejdůležitější osídlení benátské laguny, basilika Santa Maria Assunta, kostel Santa Fosca. Benátky - nám. San Marco, individuální program, projížďka lodí po kanálu Grande, příměstským vlakem z Benátek do Padovy, nocleh.
3. den: Snídaně, příměstským vlakem z Padovy do Benátek, Basilika dei  Frari, most Ponte Rialto, Basilika a náměstí San Marco, věž Kampanila, most Vzdechů, Dóžecí palác, budovy Prokurace, Hodinová věž, odpoledne volný program, sobotní atmosféra benátského karnevalu, příměstským vlakem z Benátek do Padovy, večer odjezd do ČR.
4. den: Příjezd do Brna v ranních hodinách.