Lido Adriano - Residence Belvedere s bazénem

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Lido Adriano - Residence Belvedere s bazénem

Popis lokality : Lido Adriano leží 12 jižně do historického města Ravenna. Oceníte zde především širokou písčitou pláž s pozvolným vstupem do moře. Město nabízí menší aquapark, dětský zábavný smail park, úterní nákupní trhy, večerní projížďky vláčkem. K odpočinku a posezení zvou místní pizzerie, cukrárny, restaurace. Široká nabídka výletů: Ravenna , San Marino, zábavný park Mirabilandia (www.mirabilandia.it), italia v miniatuře, delfinárium v Rimini a další.

Pláž: cca 50 m
- jemný, zlatavý písek, prostorná,pozvolný vstup do moře.

Popis kapacity : Šesti podlažní residence Belvedere s výtahem, přímo u písečné pláže, cca 50 m. Součástí residenčního komplexu je privátní bazén (otevřen 1.6. - 15.9.) vstup v ceně pobytu. Parkování je v uzavřeném objektu residence do vyčerpání kapacity. Do centra města cca 5 minut chůze s mnoha obchůdky, restauracemi, cukrárny, pizzerie. V letovisku je také velké obchodní centrum Lidl.

Další služby residence : uzavřený prostor, delegátské služby, bazén pro malé i velké v ceně pobytu, parkování v uzavřeném prostoru residence

Zábava/kultura/sport : dětský park (hned naproti residence), menší aquapark - noční okružní projížďky vláčkem, lodní výlety, večerní trhy, tenisové kurty, fotbalová hřiště - v okolí je další řada zábavných a vodních parků (Mirabilandia, Italia v miniatuře, Filabilandia , Delfinárium . . )

Možnost výletů : MIRABILANDIA - jeden z největších zábavných parků v Itálii, kde si na své přijdou malí i velcí návštěvníci. Kromě atrakcí, zde probíhají kaskadérské představení s různou tématikou. Doporučujeme celodenní návštěvu.
SAN MARINO - Republika San Marino leží asi 55 Km od Raveny na hoře Monte Titano a její vznik se datuje od roku 1261. Pro vstup není nutné překročit žádné hranice. Do města se vstupuje branou " Porta San Francesco ", kde stojí stejnojmenný kostel. Mezi další významné památky patří Palazzo Publico, Basilika di San Marino, pevnosti La Rocca Guraita a Franta s věží Montale.
RAVENNA - Ravenna dříve toto měswto leželo přímo u moře, dnes je vzdáleno asi 12 km. Roku 402 se stalo hlavním městem západořímské říše. Náměstí Piazza del Popolo je centrem města, dále neopomeňte navštívit baziliku San Vitale z 6. st., kde je národní muzeum, mauzoleum Galla Placida, bapisterium Battisterio Neoniano, které vyniká štukovou a mozaikovou výzdobou.
LODNÍ VÝLETY: - Půldenní výlet s občerstvenímna lodi podél pobřeží do Ceasantica s návštěvou mořského akvária. Nebo večerní projížďka podél pobřeží s občerstvením a hudbou.

Stravování: vlastní

vlastní (plně vybavený kuchyňský kout)

Ubytování: apartmán

APARTMÁN TRILO pro 4- 6 osob: třípokojový apartmán: 1x ložnice s manželským lůžkem, 1x ložnice s dvmě samostanými lůžky, obývací pokoj s rozkládacím dvougaučem a kuchyňským koutem, koupelna/wc, balkon, terasa se stolem a židlemi, jednoduše zařízení