Lido di Savio - Hotel Bikini & Tropicana ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Lido di Savio - Hotel Bikini & Tropicana ***

Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf. Prostřednictvím WiFi sítě se mohou hosté připojit k internetu a zůstat tak v kontaktu se světem. Objekt nabízí řadu služeb a zařízení, které zpříjemňují pobyt, například restauraci, jídelnu a bar. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa. K nabídce náleží služba hlídání dětí. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (zdarma).

Vybavení: Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf. Prostřednictvím WiFi sítě se mohou hosté připojit k internetu a zůstat tak v kontaktu se světem. Objekt nabízí řadu služeb a zařízení, které zpříjemňují pobyt, například restauraci, jídelnu a bar. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa. K nabídce náleží služba hlídání dětí. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (zdarma).

Sport a zábava: K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky. Celkové uvolnění přinese hostům relaxace ve vířivé vaně (za poplatek). Bar u bazénu nabízí hostům osvěžující nápoje. K nabídce volnočasových aktivit objektu patří jízda na kole/horském kole, plážový volejbal, jízda na šlapadlech, stolní tenis a spa. Dostatek zábavy nabízí miniklub.

Platba : V objektu jsou přijímány kreditní karty Visa a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování: all inclusive

Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky různých typů stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře a stravování all inclusive. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Rozlévají se nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Ubytování: hotel ***

Vybavení pokoje : Objekt nabízí pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje. Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci a koupelnu. Ve většině ubytovacích jednotek patří ke standardu i balkón. K přednostem některých pokojů patří i částečný výhled na moře. V pokojích se nachází dvoulůžková postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Vybavení ubytovacích jednotek zahrnuje sejf, telefon a televizi. V koupelnách je sprchový kout, vířivá vana a vysoušeč vlasů.