Montepaone - Estella ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: rezidence Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Montepaone - Estella ***

komplex postavený v typickém středomořském stylu je obklopen pěkně udržovanou zahradou. Nachází se přímo u pláže a je rozdělen na hotelovou a apartmánovou část.

Poloha: od centra : 300 m.

od pláže : areál navazuje na pláž, rezidenční část je přímo u pláže.

Pláž: plaz : hrubší bílý písek, plážový servis od 2. řady (1 slunečník + 2 křesla/ pokoj, apartmán, od 2. řady) se platí jako povinný poplatek na místě.

Vybavení: Služby : recepce, trezor, Wi-Fi (v hale), TV místnost, restaurace, bar, bazén pro dospělé a pro děti, whirlpool, sluneční terasa, fotbalové hřiště, plážový volejbal, stolní tenis, kánoe, fitness (nad 18let), animační programy, miniclub a juniorclub (v italštině), kosmetický a masážní salon (za poplatek).

Zvíře : povoleno jen malé, na vyžádání, € 70,-/ týden.

Stravování: vlastní

v rezidenci - vlastní, možnost dokoupení polopenze nebo plné penze. V hotelu - kontinentální snídaně formou bufetu, obědy a večeře formou švédských stolů, voda a 0,25 l vína/ osoba.

Doprava: vlastní

Parkování : vedle areálu (do vyčerpání míst).

Ubytování: rezidence

apartmány jsou standardně zařízeny, vždy s vybaveným kuchyňským koutem, SPR+WC, TV, klimatizace (v jedné místnosti, zahrnuta v povinném poplatku), balkon. Apartmány v přízemí za příplatek.
B4 STANDARD: (max. 4 osoby) ložnice s dvojlůžkem, denní místnost s rozkládacím dvojlůžkem (nebo dvěma samostatnými lůžky) a kuchyňským koutem.
Hotelové pokoje:
dvoulůžkové pokoje, SPR+WC, TV, minibar, trezor, klimatizace, společná terasa.
Hotelový apartmán B4 - za příplatek: (min. 3 osoby, z toho 2 plně platící)
ložnice s dvojlůžkem, denní místnost s rozkládacím dvojlůžkem nebo dvěma rozkládacími lůžky a malým kuchyňským koutem, SPR+WC, TV, trezor, klimatizace. Zařízení kuchyňského koutu za příplatek (na vyžádání při rezervaci).

Postýlka : na vyžádání, € 10,-/ den.

Pobyt : hotel - neděle/ neděle, rezidence - (17/7-28/8) neděle/ neděle, (do 17/7 a po 28/8) neděle/ neděle nebo sobota/ sobota.