ms Westerdam - Středomořský sen

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

ms Westerdam - Středomořský sen

MS Westerdam je technologicky vyspělá loď, která ovšem nezůstává pozadu, co se týče elegance a pohodlí, které nabízí cestujícím. Na palubě naleznete bohatou sbírku uměleckých předmětů, které připomínají historii Nizozemí v objevování a prozkoumávání Nového světa. Čekají tu na Vás také digitální dílny, kde se můžete naučit od takzvaných „techspertů“ jak fotit co nejlepší fotky, editovat je, pracovat s filmy a podobně.

Vybavení lodě: hlavní restaurace, samoobslužná restaurace, italská restaurace, steak restaurace, občerstvení, 13 barů a klubů, 2 bazény, 5 vířivek, aerobik, volejbalové, basketbalové a tenisové hřiště, fitness centrum, lázně Greenhouse Spa s wellness procedurami, tureckou párou a salónem krásy, manikúra, pedikúra, kino, divadlo, kasino, diskotéka, živá hudba, výuka tance, internetová kavárna, knihovna, umělecká a fotografická galerie, nákupní centrum.

Ubytování: 958 kajut z toho 28 kajut je bezbariérových. Všechny kajuty mají televizi s DVD přehrávačem, rádio, bezpečnostní trezor, minibar, telefon, koupelnu s WC, vysoušečem vlasů a županem. K dispozici je 24h denně pokojový servis. Hosté v apartmá mají k dispozici nadstandardní servis.

Stravování: plná penze

Večeře v hlavní restaurace je podávána v pěti chodech. Nabídka hlavních jídel je z mezinárodní kuchyně, zahrnuty jsou i vegetariánské pokrmy. Začátek večerního stolování v hlavních restauracích je možné rezervovat ve více termínech.

Doprava: vlastní

Letenky mužete rezervovat na webu www.letenkyonline.cz

Ubytování: loď

Vybavení vnitřních a vnějších kajut: TV, DVD přehrávač, rádio, bezpečnostní trezor, minibar, telefon, koupelna s WC, sprchou, vysoušečem vlasů a županem. Většina kajut má oddělená lůžka, která lze přestavět na manželskou postel. Přídavná lůžka jsou sklopná. Všechny typy kajut mají k dispozici 24hodinový pokojový servis. Hosté v apartmá mají k dispozici nadstandardní servis.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Benátky ,Itálie-16:00
2. den Na moři--
3. den Argostoli , Kefalonie, Řecko8:0018:00
4. den Katakolon (Olympia), Řecko8:0016:00
5. den Nafplion , Řecko8:0018:00
6. den Piraeus (Atény), Řecko8:00-
7. den Piraeus (Atény), Řecko-17:00
8. - 13. den Mykonos , Řecko8:0018:00