Itálie - Lago di Garda - Dolomity, Lago di garda, hotel Rubino ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Itálie - Lago di Garda - Dolomity, Lago di garda, hotel Rubino ***

Popis : Dolomity – krása tohoto ráje uchvátí každého návštěvníka. Nikde jinde nenajdeme takovou koncentraci divoké horské krásy, kde na jedné straně stojí fantastické horské útvary se svěže zelenými loukami, a naproti tomu jiskřivé ledovce pokrývající nejvyšší vrcholky. Největší a nejkrásnější italské jezero Lago di Garda s teplým středomořským klimatem je obklopené horskými masívy Dolomitů Brenta. Najdeme zde citroníky, oleandry, magnólie, bouganville, vinice, olivy aj. Jezero lemují nejen štíty okolních hor, ale i kouzelná středověká města a městečka s hrady a pevnostmi. V jezeře možnost koupání, potápění a dalších vodních sportů.

Poloha: Hotel Rubino leží v centru obce Nago u Torbole s nádherným výhledem na jezero Lago di Garda. Do centra Torbole a k jezeru je asi 1,5 km.

Vybavení: Vybavení hotelu recepce, bar/kavárna, jídelna a Wi-Fi (hotel nemá bazén).

Stravování: polopenze

Polopenze - snídaně (švédské stoly), večeře (3 chody).

Doprava: autokarem

Doprava luxusním zájezdovým autobusem s klimatizací.
Trasa C - Karviná, Č.Těšín, Třinec, F. Místek, Havířov, Ostrava KD, Ostrava – Jih, Olomouc, Brno.
Možnost zakoupení místenky na sedadlo v autobusu za cenu 150 Kč na osobu.

Ubytování: hotel ***

Pokoje: 2,3 a 4 lůžkové - všechny s kompletním sociálním zařízením a TV. Na pokojích nejsou lednice.

Program zájezdu

1. den: Ráno odjezd z ČR, večer příjezd na ubytování.
2. den: Plavba vyhlídkovou lodí z Torbole do malebného městečka Malcesine, odtud lanovkou na Monte Baldo (14 Eur), a dále možno pěšky na vrchol Monte Altissimo (nádherné výhledy), zpět opět lanovkou.
3. den: Výlet do oblasti Dolomiti di Brenta - jezero Lago di Molveno, městečko Molveno, procházka kolem jezera, koupání - nádherná oblázková pláž, čistá, teplá voda. Lanovkou z obce Andalo na vrchol La Paganella (2128 m, výhledy), pěšky (3 hod) nebo 1 hod. a lanovkou zpět do Andala.
4. - 5. den: Výlet do Pesarinských Dolomitů, hora Monte Pasubio, 52 tunelů z 1. sv. války. 5.den: Výlet do města a na hrad Arco, vodopády Cascata Varone, prohlídka města Riva del Garda, nákupy, možnost koupání v jezeře. místo Pesar. Dolomitů, návštěva Rovereta - města míru, kultury a umění, prohlídka Muzea války na hradě Rovereta, hist. centrum aj.
6. - 7. den: Volný den pro řidiče, výlet do městečka Limone, koupání v jezeře. K večeru odjezd domů. Příjezd 7.den ráno.