O prázdninách i o svátcích do Florencie,Říma a Vatikánu-SUPER SLEVA- hotel 3* - již za 3.990,- Kč !

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

O prázdninách i o svátcích do Florencie,Říma a Vatikánu-SUPER SLEVA- hotel 3* - již za 3.990,- Kč !

Odjezdy z celé ČR BEZ PŘÍPLATKU !!!

O prázdninách a svátcích do Itálie ! Další slevy pro jedničkáře !!!

Zájezd cestovní kanceláře s certifikátem dlouhodobě poskytovaných nadstandardních služeb klientům.

Garance nejlepší ceny v ČR A SR !!!

Nabízíme klasický program ve Florencii, Římě i Vatikánu s kvalitním průvodcem i hotelem minimálně 3* (pokoje v lastním příslušenstvím) se snídaní - za příplatek možná večeře ! Možno i samostatnou jízdenku do Říma a zpět nebo další sedačku za 2.890,- Kč !


Stravování: snídaně

Servírovaná snídaně 1 x v ceně !!! Servírovaná večeře za příplatek 190,- Kč !

Doprava: autokarem

Nový Bor, Liberec, Mladá Boleslav, Praha, Plzeň, Ostrava, Olomouc, Brno, Jihlava, Hradec Králové, Tábor, České Budějovice a další místa v ČR ! Odjezdy z celé ČR bez příplatku !!!

Ubytování: hotel ***

Hotel minimálně 3*. Pokoje s vlastním příslušenstvím !!!

Program zájezdu

1. den: Odjezdy z celé ČR BEZ PŘÍPLATKU !!! ! EUROVÍKEND ! CENA LAST MINUTE ! EUROVÍKEND !
Ubytování vždy v hotelu min. 3*, v pokojích s vlastním příslušenstvím !!!
Na skok do Florencie, Říma a Vatikánu !
Program zájezdu:
1. den:
Ve 12.30 hodin odjezd z Nového Boru, ve 13.30 hodin Liberce, ve 14.30 hodin z Mladé Boleslavi, v 15.30 hodin z Prahy u hlavního nádraží, ve 13 hodin z Hradce Králové, z Plzně ve 13.30, z Českých Budějovic v 18 hodin, v 9.00 z Ostravy, v 10.30 z Olomouce, ve 12.00 z Brna, ve 13.15 z Jihlavy-Pávova. Z dalších nástupních míst po uvedených trasách v ČR i mimo ně dle poptávky. Z dalších nástupních míst v ČR dle poptávky. Tranzit Rakouskem do Itálie.

2. den: 2. den:
Dopoledne příjezd do Florencie, celý den prohlídka města /Michelangelova vyhlídka, Palazzo Vecchio, Dóm, Kampanila, Baptisterium, Galerie Uffizi, Piazza de Pitti, Santa Croce, kaple Medičejská, Ponte Vecchio a mnoho dalších zajímavostí a památek/, v podvečer volno v centru Florencie. Večer odjezd do hotelu, večeře za příplatek, nocleh /1-3-lůžkové pokoje/. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu ve Florencii !

3. den: 3. den:
Po snídani odjezd Říma. Celý den prohlídka věčného města: Vatikán /chrám Sv. Petra, Muzea, Sixtinská kaple/, Andělský hrad, Piazza Navona, Pantheon, Fontana di Trevi, Španělské náměstí - prohlídka a posezení na Španělských schodech, Piazza Venezia, Památník sjednocení, Kapitolské náměstí a Kapitol, Forum Romanum, Koloseum. Večer odjezd z Říma, tranzit Itálií a Rakouskem do ČR. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Římě !

4. den: 4. den:
Pokračování tranzitu Rakouskem do ČR. V odpoledních hodinách příjezd do nástupních míst v ČR (návrat do Prahy cca do 17 hodin a s časovým dopočtem do ostatních míst !).
Doporučené kapesné:
60 – 80 EURO - na vstupy a drobné suvenýry, na zastávky na odpočivadlech při průjezdech Rakouskem.
Cena zájezdu: 4.190,- Kč
/původní cena 6.290,- Kč/
PRVNÍ MOMENT = při nákupu zájezdu alespoň 1 měsíc před odjezdem sleva 100,- Kč/os. /2 měsíce 300,- Kč/os./ z katalogové ceny 4.190,- Kč !!!
V autobuse bude možno zakoupit občerstvení (teplé a chlazené nápoje) a dle vybavení busu i další občerstvení za Kč !
Pouze doprava nebo další sedačka oběma směry : 2.790,- Kč !
Cena obsahuje:
Dopravu lux.busem (VIDEO, KLIMA, WC), 1x nocleh se snídaní v hotelu min. 3 hvězdy ve 2-lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím-na vyžádání možný 3-lůžkový pokoj, za příplatek 1-lůžkové pokoje, pojištění CK, průvodce CK.
Příplatek:
na 1-lůžkový pokoj: 690,- Kč,komplexní pojištění VČETNĚ STORNA od České pojišťovny: 140,- Kč,1x večeře za 190 Kč.
V ceně není např.:
vstupy: chrám Santa Croce 4 EURA, Galerie Uffizi cca 15 EURO, Academia (originál sochy Davida) cca 12 EURO, Kupole Sv. Petr cca 6-10 EURO, Vatikánská muzea cca 15 EURO, Koloseum cca 12 EURO, metro v Římě cca 6 EURO.
Služby za příplatek garantujeme pouze při zakoupení současně se zakoupením celého zájezdu. Při pozdějším objednání budou tyto služby zajištěny pouze tehdy, pokud to kapacitní a organizační podmínky umožní !