Tonale Pass (Passo Tonale) - Grandhotel Miramonti ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Tonale Pass (Passo Tonale) - Grandhotel Miramonti ****

Krásný hotel u sjezdovky.

Poloha: v nadmořské výšce 1890 m. Centrum cca 50 m. Tato lyžařská oblast je atraktivní pro milovníky lyžování zejména díky ledovci Presena ve výšce 3000 m (možnost lyžování i v létě).

Vybavení: příjemný hotel s 116 pokoji. Uvítací hala s recepcí, bar, kavárna, pekárna, pizzerie, společenská místnost s WiFi (v ceně), diskotéka (neruší), jídelna, 2 výtahy. 3 terasy na opalování, lyžárna.

Sport a zábava: Lyžování : Vlek/lanovka/sjezdovka: cca 50 m, lanovka Alpe Alta a Vittoria
Běžecká stopa: cca 50 m
Skibus: cca 50 m
Půjčovna lyží: přímo vedle hotelu
Lyžárna: v hotelu

Pro děti : miniclub (od 4 do 12 let). Dětská herna. Dětská postýlka: do 2 let v ceně. Rezervace v CK.

parkování: parkoviště v ceně, garáž za poplatek (cca 60 €/týden).
Domácí zvíře: malé v ceně.

Wellness tip : fitness, wellness zóna (1 vstup denně v ceně) se saunou, parní lázní, Kneippovým bazénkem, frigidáriem, aromatickými sprchami a vířivkou. Krytý bazén. Za poplatek: solárium, různé masáže a kosmetické procedury.

Bonus pro lyžaře : 5% sleva (pro plně platící osobu) na 5– nebo 6–denní skipas Adamello Ski nebo Combi. Cca 20% sleva v termínu 20. 12. –27. 12. , 3. 1. –31. 1. , 7. 3. –21. 3. a 28. 3. –4. 4. (odjezd)., cca 25% sleva v termínu 31. 1. –7. 2. (odjezd), cca 30 % sleva v termínu 21. 3. –28. 3. (odjezd) a 35 % sleva v termínu 4. 4. –11. 4. (odjezd) na 5– nebo 6–denní skipas Adamello Ski/plně platící osoba (obdržíte ve skipass kanceláři).

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování: polopenze

polopenze nebo plná penze. Snídaně formou bufetu s koutkem zdravé výživy. Oběd výběr z menu o 3 chodech s bufetem s předkrmy (možnost obědového balíčku). Večeře výběr z menu o 3 chodech se salátovým bufetem. 1x týdně galavečeře.

Ubytování: hotel ****

se sprchou, WC, fénem, telefonem, sat. TV, minibarem (za poplatek) a trezorem. WiFi zdarma. Jednolůžkové (A1A) a dvoulůžkové pokoje (A2A/T2A). Dvoulůžkové pokoje Superior (A2B): nově a komfortně zařízené. Čtyřlůžkové pokoje (A4A). Joker pokoje (A2S): zde ušetříte, neboť výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.