Kouzelný podzim v Římě

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kouzelný podzim v Římě

Vydejte se s námi do antického Říma ke kořenům evropské kultury


4denní zájezd do Říma s návštěvou Vatikánu, tří antických památek Koloseum, Forum Romanum a Palátium a dále Fontána Di Trevi, Španělské schody, Andělský hrad, náměstí Navona, ......

Stravování: snídaně

1x rozšířená kontinentální snídaně v hotelu (káva, čaj, džus, pečivo, máslo, džem + formou bufetu na každý stůl sýr, šunka, uzenina…)

Doprava: autokarem

Nástupní místa zdarma: Brno, Pohořelice, Mikulov

Svozy za příplatek obousměrně: Praha 380 Kč; Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín, Příbor 390 Kč; Zlín 250 Kč; Olomouc, Jihlava, Kroměříž 200 Kč. Děti do 18 let a senioři nad 65 let mají na svozy 50 % slevu.

Ubytování: hotel ****

1x ubytování v **** hotelu ve 2-3 lůžkových pokojích s vlastním soc. zařízením

Program zájezdu

1. den: Odjezd z Brna ve 13:00 směr Mikulov, Vídeň, Tarvisio. Noční přejezd do Itálie.
2. den: Ráno příjezd na okraj Říma. Přejezd metrem do centra: Následuje návštěva kostela San Giovanni in Laterano, Scala Santa – Svaté schody a San Clement – nejstarší křtitelnice. Prohlídka tří antických objektů – Koloseum, Forum Romanum a Palatium. Poté se vydáme k dalším římským památkám: Trajánovo forum a tržnice, Památník V. Emanuela II., Kapitol a Španělské schody. Ve všem Vám bude nápomocen průvodce. Samozřejmě je v rámci zájezdu počítáno i s osobním volnem na nákupy a občerstvení. Po prohlídce Říma v odpoledních hodinách cca kolem 17 hod přejezd na ubytování do hotelu Roma Domus**** asi 50 km severně od Říma. Večeře (v případě zaplacení) - nocleh.
3. den: Po snídani, která je v ceně zájezdu, nás autobus odveze opět na předměstí Říma, odkud se metrem dopravíme do centra Vatikánu, nejmenšího státu světa – návštěva chrámu a náměstí sv. Petra, výstup na kopuli s nádherným výhledem na vatikánské zahrady a okolí. Následuje Andělský hrad, most přes řeku Tiberu, náměstí Navona s nádhernými fontánami, Pantheon, Španělské schody, Fontána di Trevi a také návštěva jedné z nejznámějších obchodních tříd s luxusními obchody světových značek. Samozřejmě je v rámci zájezdu počítáno i s osobním volnem na nákupy a občerstvení. Ve večerních hodinách se rozloučíme s Římem a následuje odjezd do Česka.
4. den: Příjezd do ČR v odpoledních hodinách – v 15:00 hod Brno. Svozy navazují.