Palmová riviéra - rezidence Aquarius ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Palmová riviéra - rezidence Aquarius ***

Kraj Abruzzo skýtá poklidnou panenskou přírodu s nemnoha přímořskými letovisky, ale s nádherným vnitrozemím. Vysokým masívům Apenin vévodí v zimě zasněžený štít Gran Sasso a národní park Abruzzo, jenž patří k nejvýznamnějším přírodním rezervacím v Evropě. V původně loveckém revíru žijí desítky druhů savců a dokonce 300 druhů ptáků. Abruzzo je řídce osídleno, obyvatelé jsou většinou soustředěni do větších měst. K návštěvě lze dále doporučit správní abruzzské město L´Aquila, Chieti, Teramo, Sulmona (rodiště Ovidia), Lanciano nebo přístav Pescara. Vzdálenost z Prahy do regionu Abruzzo je cca 1380 km a z Brna cca 1140 km.


Martinsicuro

Letovisko Martinsicuro je nejsevernějším přímořským střediskem kraje Abruzzo. Leží 5 km jižně od San Benedetta del Tronto a vyznačuje se klidnou atmosférou menšího letoviska. Najdete zde zlatavý písek, modrozelené moře a pláž lemující palmovou promenádu, kde můžete při večerní procházce ochutnat výbornou italskou zmrzlinu, posedět v některé z pizzerií a kaváren nebo využít dráhy na kolečkové brusle.

Villa Rosa – nová čtvrť Martinsicura, je velmi půvabná, klidná část městečka s komfortními residencemi a hotely uprostřed krásných zahrad, která navazuje na živé letovisko Alba Adriatica. Villa Rosa je ideálním místem pro rodinnou dovolenou – v blízkosti písečné pláže, v klidném prostředí, zároveň však nedaleko zábavy v sousedním městě Alba Adriatica. Za zábavou dále můžete vyrazit do nedalekého San Benedetta del Tronto nebo do Tortoreta Lida, kde najdete aquapark Onda Blu.

Residence AQUARIUS – NOVINKA!!! DOPORUČUJEME!!


Poloha: komplex 7 přízemních apartmánů, které se nacházejí v první řadě u moře cca 50 m od volné písečné pláže v letovisku Villa Rosa. Velmi pěkně a nově zařízené přízemní apartmány s klimatizací a vlastním parkovacím místem. Každý apartmán má svůj samostatný vchod, 4 apartmány se zahrádkou a 3 apartmány mají terasu. Všechny jsou vybavené zahradním nábytkem se slunečníkem.

Pláž: volná písečná pláž se nachází přímo před residencí cca 50 m.

Zábava: vodní sporty, plážový volejbal, půjčovna čtyřkolek a kol (hlavní sezóna), jízda na kolečkových bruslích podél pobřeží. Široká nabídka výletů do okolí (např. celodenní výlet do hlavního města Říma, celodenní výlet do blízkého aquaparku Onda Blu – otevřen pouze v hlavní sezóně).


Doprava: vlastní

Možnost dokoupit dopravu.

Nástupní místa


Bez příplatku: Brno, České Budějovice, Mikulov, Písek, Praha, Příbram


S příplatkem 200 Kč: Brandýs nad Labem, Břeclav, Domažlice, Hodonín, Horažďovice, Kdyně, Klatovy, Kolín, Plzeň, Prostějov, Vsetín, Vyškov, Znojmo


S příplatkem 250 Kč: Boskovice, Děčín, Hranice na Moravě, Chomutov, Litomyšl, Lipník nad Bečvou, Mladá Boleslav, Most, Olomouc, Otrokovice, Přerov, Strážnice, Svitavy, Teplice, Třebíč, Turnov, Ústí nad Labem, Valašské Meziříčí, Veselí nad Moravou, Uherské Hradiště, Zlín


S příplatkem 300 Kč: Český Těšín, Frýdek – Místek, Havířov, Hradec Králové, Chrudim,Třinec, Jablonec nad Nisou, Jihlava, Karviná, Liberec, Mohelnice, Nový Jičín, Opava, Ostrava, Pardubice, Šumperk, Zábřeh

Ubytování: apartmán

Velmi pěkně a vkusně zařízené 4-6 lůžkové apartmány s vlastním soc. zařízením a kuchyňským koutem, pračkou, TV, klimatizace (za poplatek). Každý apartmán má venkovní posezení se slunečníkem na terase. Ke každému apartmánu je vyhrazené samostatné parkovací místo.

BILO 2/4 – obývací pokoj se rozkládacím divanem, ložnice s manželským lůžkem, vlastní soc. zařízení, kuchyňský kout, terasa nebo zahrádka.

TRILO 4/6 – obývací pokoj s rozkládacím divanem, ložnice s manželským lůžkem, ložnice se 2 samostatnými lůžky, vlastní soc. zařízení, kuchyňský kout, terasa nebo zahrádka.