Řím - Hotel Tritone ***

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Řím - Hotel Tritone ***

Hotel v italském duchu umístěný v původní zástavbě se nachází přímo v srdci historického centra, nedaleko Fontány di Trevi, u stanice metra Barberini. Nejbližší nákupní centrum Via dei Condotti se nachází cca 500 m od hotelu. V pěší vzdálenosti od hotelu je Piazza di Spagna, Palazzo del Quirinalle, Pantheon, Colosseum a Forum Romanum.

Popis:

Elegantní pětipatrový hotel (výtah) s přátelskou atmosférou svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí. Recepce (v provozu 24 hodin) a veřejné prostory jsou klimatizovány. Je zde také směnárna a společenská místnost s TV. Možné je také internetové připojení.



Poloha:

Hotel v italském duchu umístěný v původní zástavbě se nachází přímo v srdci historického centra, nedaleko Fontány di Trevi. Hotel je umístěn u stanice metra Barberini. Nejbližší nákupní centrum Via dei Condotti se nachází cca 500 m od hotelu. V pěší vzdálenosti od hotelu je Piazza di Spagna, Palazzo del Quirinalle, Pantheon, Colosseum a Forum Romanum. Letiště Ciampino se nachází cca 15 km od hotelu a na letiště Leonardo da Vinci je to ca 35 km.


Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu.

Ubytování: hotel ***

Vkusně zařízené klimatizované pokoje mají koupelnu s vanou nebo sprchou a WC, TV, minibar, vysoušeč vlasů, Wi-Fi připojení a bezpečnostní schránku.