Řím,Vatikán,Neapol, Sorrento,Pompeje,Vesuv,ostrov CAPRI - SUPER SLEVA ,hotel 3*=jen za 5.890,- Kč !

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Řím,Vatikán,Neapol, Sorrento,Pompeje,Vesuv,ostrov CAPRI - SUPER SLEVA ,hotel 3*=jen za 5.890,- Kč !

Odjezdy z celé ČR bez příplatku.

Zájezd cestovní kanceláře s certifikátem dlouhodobě poskytovaných nadstandardních služeb klientům.

Garance nejlepší ceny v ČR a SR !

V ceně dopravy již i všechny poplatky včetně zahraničních !!! U nás již nic na poplatky nedoplácíte !!!

Oblíbený vyzkoušený poznávací program v Římě a v jižní Itálii v oblasti Neapolského zálivu ! Uvidíte věčné město včetně Vatikánu, romantickou Neapol, sopku Vesuv, archeologický areál v Pompejích, krásné zamilované Sorrento a za příplatek možno jet na perlu nejen této oblasti = ostrov Capri !!! Speciální průvodce na Itálii a italský průvodce na Capri !!! Luxusní bus (wc, klima, video), 2X hotel minimálně 3* se snídaní je již v základní ceně zájezdu !


Stravování: snídaně

Kontinentální italská snídaně 2 x v ceně. Servírovaná večeře 2 x za příplatek 2x190 = 380,- Kč.

Doprava: autokarem

Odjezdy z celé ČR BEZ PŘÍPLATKU !!!

Nástupní místa v ČR: Nový Bor, Liberec, Mladá Boleslav, Praha, Plzeň, Ostrava, Olomouc, Brno, Jihlava, Hradec Králové, Tábor, České Budějovice a další místa !

V ceně dopravy již i všechny poplatky včetně zahraničních !!! U nás již nic na tyto poplatky nedoplácíte !!!

Ubytování: hotel ***

2-lůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím

Program zájezdu

1. den: Odjezdy z celé ČR BEZ PŘÍPLATKU !!!
EUROVÍKEND ! CENA LAST MINUTE ! EUROVÍKEND !
Opakujeme úspěšný a oblíbený zájezd let 1995 - 2016 !
Ubytování vždy v hotelu min. 3*, v pokojích s vlastním příslušenstvím !!!
Odjezdy z celé ČR BEZ PŘÍPLATKU !!! V ceně dopravy již i všechny poplatky včetně zahraničních !!! U nás již nic na poplatky nedoplácíte !!!
Řím, Vatikán, Neapol, Sorrento, Pompeje, Vesuv
(za příplatek možnost výletu na ostrov Capri!)
Program zájezdu:
1. den:
V 7 hodin odjezd z Nového Boru, v 8 hodin Liberce, v 9 hodin z Mladé Boleslavi, v 10 hodin z Prahy u hlavního nádraží, v 8 hodin z Hradce Králové, z Plzně ve 12.00, z Českých Budějovic ve 14 hodin, ve 4.00 z Ostravy, v 5.30 z Olomouce, v 7.00 z Brna, v 8.15 z Jihlavy. Z dalších nástupních míst po uvedených trasách v ČR i mimo ně dle poptávky. Z dalších nástupních míst v ČR dle poptávky. Tranzit Rakouskem nebo i Německem do Itálie. Časy odjezdů z Moravy mohou být ještě upřesněny dle trasy po ČR.

2. den: 2. den:
Dopoledne příjezd do Říma, celý den prohlídka věčného města: Vatikán /chrám Sv. Petra, Muzea, Sixtinská kaple/, Andělský hrad, Piazza Navona, Pantheon, Fontana di Trevi, Španělské náměstí - prohlídka a posezení na Španělských schodech, Piazza Venezia, Památník sjednocení, Kapitolské náměstí a Kapitol, Forum Romanum, Koloseum. Večer odjezd do hotelu, večeře za příplatek, nocleh /1-3-lůžkové pokoje/. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Římě !

3. den: 3. den:
Po snídani odjezd na Vesuv – za příplatek výstup na vrchol kráteru s výhledem na Neapolský záliv, odjezd do Pompejí – za příplatek odpolední prohlídka archeologického areálu, v podvečer odjezd na prohlídku Neapole. Ubytování v oblasti Neapolského zálivu, večeře za příplatek, nocleh /1-3-lůžkové pokoje/.

4. den: 4. den:
Po snídani pro klienty s připlaceným výletem na ostrov Capri odjezd do Sorrenta nebo Neapole - celodenní výlet na ostrov Capri – prohlídka hlavního města Capri včetně jižních zahrad i městečka Anacapri – možnost výletu lanovkou na nejvyšší bod ostrova Monte Solaro s krásným rozhledem, nebo lodí do Modré jeskyně nebo okolo ostrova, ráno nebo v podvečer krátká prohlídka Sorrenta. Pro klienty bez příplatku na výlet na ostrov Capri volno v Sorrentu nebo v Neapoli – dle trasy trajektu ! Ve večerních hodinách odjezd ze Sorrenta nebo Neapole, tranzit Itálií.

5. den: 5. den:
Pokračování tranzitu Itálií a Rakouskem, případně i Německem do ČR. Večer příjezd do nástupních míst v ČR (návrat do Prahy cca do 19 hodin a s časovým dopočtem do ostatních míst !).
Doporučené kapesné:
60 – 100 EURO - na vstupy a drobné suvenýry a nákupy.
Cena zájezdu: 5.890,- Kč
– původní cena: 8.550,-Kč
V autobuse bude možno zakoupit občerstvení (teplé a chlazené nápoje) a dle vybavení busu i další občerstvení za Kč !
Další sedačka možná za 3.890,- Kč !
Cena obsahuje:
Dopravu lux.busem (VIDEO, KLIMA, WC - V ceně dopravy již i všechny poplatky včetně zahraničních !!! U nás již nic na poplatky nedoplácíte !!!), 2x nocleh se snídaní v hotelu min. 3 hvězdy ve 2-lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím-na vyžádání možný 3-lůžkový pokoj, za příplatek 1-lůžkové pokoje, pojištění CK, průvodce CK.
Příplatky
:na 1-lůžkový pokoj: 1.190,-Kč,komplexní pojištění VČETNĚ STORNA od České pojišťovny:140,-Kč/os,2xvečeře za 2x190=380 Kč.
V ceně není např.:
vstupy: Kupole Sv. Petr cca 5-15 EURO, Vatikánská muzea cca 15 EURO, Koloseum cca 12 EURO, metro v Římě 8 EURO, Vesuv cca 10-15 EURO, Pompeje cca 15 EURO, výlet na Capri – trajekt, okruh po ostrově, průvodce – cca 60 EURO, lanovka na vrcholek Capri Monte Solaro cca 10 EURO.
Služby za příplatek garantujeme pouze při zakoupení současně se zakoupením celého zájezdu. Při pozdějším objednání budou tyto služby zajištěny pouze tehdy, pokud to kapacitní a organizační podmínky umožní !