Rimini - Viserba - Rezidence Beach Paradise ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rimini - Viserba - Rezidence Beach Paradise ***

Na letní pobyty Vám stačí uhradit zálohu jen 3000,-Kč / osoba.

Pěkná rezidence se nachází v těsné blízkosti pláže na klidném místě v severní části Rimini - Viserba di Rimini. Skládá se ve 4 poschodích z 24 prostorných, moderně a funkčně zařízených apartmánů různých typologií. Všechny apartmány mají balkon, mikrovlnnou troubu, TV, Wi-Fi a klimatizaci. K dispozici je i bazén se sprchou a lehátky, malý dětský bazének. Rezidence má omezenou kapacitu volných parkovacích míst, která jsou za poplatek 5 € / den.

Check-in cca od 15.00 hod.
Check-out do 10.00 hod.

Ubytování: apartmán

Apartmán typu Mono (2 osoby) je studio velké cca 25m2, s vybaveným kuchyňským koutem a obývacím pokojem s rozkládacím gaučem pro 2 osoby. Další vybavení je: koupelna se sprchou, WC, telefon, TV-SAT, vysoušeč vlasů, trezor, klimatizace a balkon.
Apartmán typu Bilo (4 / 6 osob) je apartmán velký cca 50 - 60m2 s vybaveným kuchyňským koutem, s ložnicí s manželským lůžkem (nebo navíc s palandou v případě apartmánu pro 6 osob) a obývacím pokojem s rozkládacím gaučem pro 2 osoby. Další vybavení je: koupelna se sprchou, WC, telefon, SAT TV, vysoušeč vlasů, trezor, klimatizace a balkon.