Sestriére - Rezidence Club Palace ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Sestriére - Rezidence Club Palace ***

Skipas : Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha : Sestriere (2.035 m), moderní vysokohorské centrum celé lyžařské oblasti Mléčná dráha. Dvě rezidence vzdálené od sebe asi 800 m, centrum cca 650 m, nejbližší lanovka cca 800 m, vlastní skibus za poplatek, který jezdí cca každých 25 minut.

Stravování: vlastní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce. V jedné z rezidencí je
restaurace a minimarket.

Ubytování: apartmán

Rezidence Club Palace *** Apartmány typu MONO-2 (30m2) prostorný obývací pokoj s rozložitelným 2lůžkem nebo dvě samostatné rozložitelné lůžka, MONO-4 (35m2) prostorný obývací pokoj s rozložitelným 2lůžkem, výklenek s palandou a TRILO-6 (45m2) prostorný obývací pokoj s 2lůžkem nebo dvě samostatné rozložitelné lůžka, dvoulůžková ložnice + malá místnost s palandou. Všechny apartmány jsou vybaveny Sat-TV, telefonem, vždy je plně vybavena kuchyňka vč. myčky na nádobí, dále balkón či terasa. V rezidencích recepce, bar, společenská místnost, herna (biliár, stolní fotbal), dětský koutek pro děti 4-8 let s hlídací službou, lyžárna, prádelna vč. sušičky. V jedné z rezidencí rovněž restaurace a minimarket, menší posilovna, za poplatek sauna, turecké lázně a masážní sprchy). Na místě je nutné zaplatit Klubovou kartu, která zahrnuje ložní prádlo, ručníky, závěrečný úklid, spotřebu energií, garážové stání (1 auto/apartmán), úschovnu lyží a lyžařských bot u svahu a animační program.
Parkování: kryté přímo u rezidence (v ceně Klubové karty)