Sicílie - Hotel Sporting Baia ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Sicílie - Hotel Sporting Baia ****

Zájezdy pro seniory 55+ na Sicílii! Sicílie je výborným místem pro Vaši dovolenou. Nabídka zájezdů Sicílie pro seniory 55+ ocení všichni zájemci, kteří si oblíbili pobytově poznávací zájezdy do přímořských oblastí. Termíny pro zájezdy na Sicílii, které v rámci programu pro seniory 55+ jsou nabízeny, volíme s ohledem na zájemce o aktivní dovolenou. Sicílie patří již delší dobu mezi nejvyhledávanější turistické destinace v Evropě. Kromě překrásné přírody nabízí tato dovolená možnost poznat řadu kulturních a architektonických památek, které ocení všichni milovníci umění, kultury a historie. Sicílie je autonomní oblastí Itálie a také největším ostrovem Středozemního moře. Jak asi musel být krásou ostrova uchvácen Johann Wolfgang Goethe, když při své návštěvě Sicílie prohlásil "Vidět Itálii a nevidět Sicílii je jako nevidět Itálii vůbec, protože Sicílie je klíčem k celé zemi."
V průběhu staletí ostrov navštěvovali celé řady nájezdníků, jako byli Kartaginci, Římané, Řekové, Vandalové, Arabové, Normané, Španělé nebo Francouzi. Výsledkem těchto invazí je neobyčejné dědictví, které jednotlivé kultury na ostrově zanechaly. Cestovatelé, kteří využijí nabídku zájezdů pro seniory 55+ na Sicílii, se tak mohou kochat divadly v Syrakusách a v Taormině, úžasnými chrámy v Agrigento, architekturou ovlivněnou maurskou kulturou, reprezentovanou především chrámy v Monreale. Itálie a Sicílie zvláště jsou tím pravým místem pro Vaši dovolenou v rámci zájezdů pro seniory 55+.

Poloha: Hotel Sporting Baia 4* se nachází u zálivu Giardini Naxos nedaleko Taorminy. Centrum letoviska s obchody, bary a restauracemi je vzdáleno pouhých 100m. V hotelu se nachází sluneční terasa, odkud je krásný výhled na sopku Etnu. V hotelu můžete relaxovat v salonu krásy, fitness centru, sauně, u vnitřního bazénu nebo přímo na pláži u hotelu. Vzdálenost od letiště je 65km.

Doba transferu z letiště do hotelu cca 45 min.

Pláž: Pláž s hrubozrnným pískem se nachází hned naproti hotelu přes místní komunikaci. Plážový servis (lehátka nebo křesílka a slunečníky) za poplatek.

Akce :
Hotel ve vyhlášeném letovisku Giardinni Naxos, písčitá pláž u hotelu, v blízkosti bary, restaurace, obchody a autobusová zastávka!

Stravování: polopenze

Rozšířená kontinentální snídaně bufetovou formou. Večeře servírované výběrem z menu, salátový bufet.

Doprava: letecky

Svozová místa : Svozová místa:

- Frýdek- Místek cena 400,- Kč/ 1 směr
- Ostrava cena 400,- Kč/ 1 směr
- Opava cena 400,- Kč/ 1 směr
- Nový Jičín cena 400,- Kč/ 1 směr
- Olomouc cena 400,- Kč/ 1 směr
- Prostějov cena 400,- Kč/ 1 směr
- Brno cena 300,- Kč/ 1 směr
- Velké Meziříčí cena 300,- Kč/ 1 směr
- Jihlava cena 250,- Kč/ 1 směr

Ubytování: hotel ****

Vybavení hotelu : Recepce, restaurace, bar, fitness centrum (za poplatek), vnitřní bazén a spa centrum (za poplatek), hotel má soukromou pláž, která je dostupná přes místní komunikaci, lehátka a slunečníky za poplatek, WI-FI za poplatek

Vybavení pokoje : Dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, vysoušečem vlasů, televizí, trezorem (za poplatek), minibarem (za poplatek). Pokoje disponují oknem nebo balkonem nebo terasou.