Sicílie - Villa Athena ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Sicílie - Villa Athena ***

Máme pro Vás zájezdy pro seniory 55+ na Sicílii! Sicílie je perfektním místem pro Vaši dovolenou. Nabídka zájezdů Sicílie pro seniory 55+ uspokojí všechny zájemce, kteří si oblíbili pobytově poznávací zájezdy do přímořských oblastí. Termíny pro zájezdy na Sicílii, které Vám v rámci programu pro seniory 55+ nabízíme, vybíráme s ohledem na zájemce o aktivní dovolenou. Sicílie patří dlouhá léta mezi nejvyhledávanější turistické destinace v Evropě. Kromě rozmanité přírody nabízí tato dovolená možnost poznat řadu kulturních a architektonických památek, které potěší všechny milovníky umění, kultury a historie. Sicílie je autonomní oblastí Itálie a zároveň největším ostrovem Středozemního moře. Jak asi musel být krásou ostrova ohromen Johann Wolfgang Goethe, když při své návštěvě Sicílie prohlásil "Vidět Itálii a nevidět Sicílii je jako nevidět Itálii vůbec, protože Sicílie je klíčem k celé zemi."
V průběhu staletí ostrov přitahoval celou řadu nájezdníků, jako byli Kartaginci, Římané, Řekové, Vandalové, Arabové, Normané, Španělé nebo Francouzi. Výsledkem těchto invazí je neobyčejné dědictví, které jednotlivé kultury na ostrově zanechaly. Turisté, kteří využijí nabídku zájezdů pro seniory 55+ na Sicílii, tak mohou obdivovat divadla v Syrakusách a v Taormině, úžasné chrámy v Agrigento, architekturu ovlivněnou maurskou kulturou, majestátní normanskou architekturu, reprezentovanou především chrámy v Monreale. Itálie a Sicílie obzvláště jsou tím pravým místem pro Vaši dovolenou v rámci zájezdů pro seniory 55+.

Poloha: Villa Athena je 3* depandancí 4* hotelu Sporting Baia, od kterého je vzdálena cca 30 m přes ulici. Pláž nádherné zátoky Naxos se pak nachází cca 50 – 100 m od Villa Athena. Vzdálenost od letiště je 65km a centrum letoviska s obchody, bary a restauracemi je vzdáleno pouhých 100m. Klienti ubytovaní ve Villa Atheně využívají služeb hotelu Sporting Baia vč. restaurace, kde je servírována polopenze. Můžete zde relaxovat v salonu krásy, fitness centru sauně, u vnitřního bazénu nebo přímo na pláži u hotelu.

Doba transferu z letiště do hotelu cca 45 min.

Pláž: Pláž s hrubozrnným pískem se nachází cca 50 metrů od hotelu.

Akce :
Hotel ve vyhlášeném letovisku Giardinni Naxos, písčitá pláž cca 50 m od hotelu, v blízkosti bary, restaurace, obchody a autobusová zastávka!

Stravování: polopenze

Rozšířená kontinentální snídaně bufetovou formou. Večeře servírované výběrem z menu, salátový bufet. Vše servírováno v hotelu Sporting Baia.

Doprava: letecky

Svozová místa : Svozová místa:

- Frýdek- Místek cena 400,- Kč/ 1 směr
- Ostrava cena 400,- Kč/ 1 směr
- Opava cena 400,- Kč/ 1 směr
- Nový Jičín cena 400,- Kč/ 1 směr
- Olomouc cena 400,- Kč/ 1 směr
- Prostějov cena 400,- Kč/ 1 směr
- Brno cena 300,- Kč/ 1 směr
- Velké Meziříčí cena 300,- Kč/ 1 směr
- Jihlava cena 250,- Kč/ 1 směr

Ubytování: hotel ***

Vybavení hotelu : Hotel Sporting Baia disponuje recepcí, hlavní restaurací, dvěma bary, fitness centrem (za poplatek), vnitřním bazénem a spa centrem (za poplatek). Na střeše se nachází rozlehlá terasa s posezením, ze které se můžete kochat výhledem na pláž a přilehlé hory.

Vybavení pokoje : Pokoje jsou vybaveny koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, sat. TV, elektronickým trezorem a oknem nebo balkonem nebo terasou.