Taormina - Hotel Villa Esperia ***+

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Taormina - Hotel Villa Esperia ***+

Poloha: Hotel se nachází mezi zálivy Baia di Mazzaro a Baia Delle Sirene, v části Taormina Mare, jen několik metrů od stanice lanovky do historického centra Taorminy. Hotel je vzdálen cca 100 metrů od písčitooblázkové pláže. . Letiště v Catanii je vzdáleno 55 km.

Pláž: Krásná písčitá pláž, místy s oblázky a s pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 100 m od hotelu . Slunečníky a lehátka za poplatek na soukromé části, na veřejné části možnost volného ležení.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, pokojový servis, restaurace, bar, bazén se sluneční terasou a panoramatickým výhledem na moře.
Zdarma: lehátka u bazénu.
Za poplatek: Wi-Fi ve společných prostorách cca 5 EUR/hod nebo 10 EUR/den.

Doporučujeme: Nově zrekonstruovaný hotel v malebné Taormině, několik metrů od stanice lanovky do historického centra, je místem pro strávení překrásné dovolené s nádechem romantiky, plné relaxace, ale i zábavy. Hotel se pyšní výbornou sicilskou i mezinárodní kuchyní.

cena :
V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 550 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 300 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 31. 10. 2016. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 31. 10. 2016.

pobytova_taxa : Po příjezdu je na místě hoteliérem vybírána pobytová taxa , kterou platí každá osoba starší 12ti let. Výše pobytové taxy na osobu a noc je cca 3,50 EUR .

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně (slané a sladké kontinentální formou bufetu) a večeře(formou bufetu) jsou podávány v hotelové restauraci.

Ubytování: hotel ***+

Dvoulůžkové pokoje s balkonem a vlastním sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny LCD, telefonem, trezorem (zdarma) a minibarem. Možnost jedné přistýlky na vyžádání. Na vyžádání za příplatek také pokoje superior s bočním výhledem na moře, executive a suite s přímým výhledem na moře. Jednolůžkový pokoj pouze na vyžádání.