Tarvisio - LOCANDA AL CONVENTO **

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: pension Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Tarvisio - LOCANDA AL CONVENTO **

Lyžařské středisko Tarvisio spadá do regionu Friuli Venezia Giulia a nachází se v severovýchodním cípu Itálie v srdci Julských Alp na pomezí Itálie, Rakouska a Slovinska. Díky této atraktivní poloze se nabízí kromě lyžování v Tarvisiu a na Monte Lusari či nedaleké Sella Nevee (platné na tentýž skipas) i možnost vyzkoušet svahy ve slovinské Kranjské Goře a asi 30 minut vzdáleném rakouském Nassfeldu. Pro Moraváky znamená Tarvisio jednoznačně nejbližší lyžování v Itálii!

Vysokou lyžařskou úroveň potvrzuje pořádáním Světové univerziády v roce 2003 a Světových pohárů v alpském lyžování (ve sjezdu, v super obřím slalomu a v super kombinaci) a v neposlední řadě kandidaturou regionu na pořádání Zimních olympijských her.

Tarvisio je maximálně snadno přístupné z dálnice a to pouhé 2 km od dálničního sjezdu! Romantické centrum Tarvisia s typickou horskou atmosférou, možností nákupů a popíjení kávy v místních barech ocení i klient „nelyžař“ či jen jako možnost polyžařského vyžití.

Dominantou ale tohoho zatím nepříliš známého střediska je rozhodně majestátné Monte Lussari, odkud vede královna všech svahů sjezdovka Prampero. Ne nadarmo se tvrdí, že je jednou z nejkrásnějších v celých Alpách už jen pro svoji úctyhodnou délku 3.920 m. Navíc na samotném vrcholu Monte Lussari dominuje kouzelný kostelík v nadmořské výšce 1.789 m.n.m. Toto nezapomenutelné poutní místo nabízí možnosti ubytování přímo na svahu a jedinečnou šanci sjet po ránu první „varhánkovou“ stopu.

Tarvisio se řadí spíše k menším rodinným skiareálům, ale díky úspěšnému lyžařskému propojení Monte Lussari s Floriancou do Tarvisia může velmi mile překvapit i zdatnější lyžaře.

Vzdálenost z ČR:
Tarvisio- Brno: 515 km
Tarvisio- Praha: 595 km

Stravování: polopenze

snídaně –formou bufetu (s bohatým výběrem- zpravidla: šunka /salám, sýr, vejce, párek, máslo, med, marmeláda, nutella, müsli, jogurt, croisant a čerstvé pečivo a ovoce) včetně nápojů (voda, džus, čaj nebo káva nebo kapučíno)
večeře - servírované menu s výběrem z jídelního lístku „á la card“- předkrm a hlavní jídlo s přílohou, nápoje za poplatek

Doprava: vlastní

parkování (nehlídané) zdarma v Camporossu u nástupní stanice kabinové lanovky, příjezd je limitován otevírací dobou kabinové lanovky zpravidla od 8.30 do 16.00h

Doporučujeme:

vzhledem k přístupnosti ubytovací kapacity pouze kabinovou lanovkou, doporučujeme zakoupení skipasu na celou délku pobytu nebo pouze výjezdu na první den či sjezdu na poslední den prostřednictvím CK. Cena výjezdu nebo sjezdu: 200 Kč/ osoba, cena výjezdu 1. den a sjezdu poslední den: 300 Kč/ osoba.

Ubytování: pension

nejoblíbenější a nejprodávanější kapacita v nabídce
fantastická poloha vzhledem k lyžování a unikátní panoramatický výhled
nezapomenutelná atmosféra a vyhlášená kuchyně
WI-FI připojení na pokojích v ceně

Vybavenost a služby:
restaurace, bar s TV, úschovna lyží, venkovní sluneční terasa

Locanda al Convento disponuje: 6 x pokoj pro 2 osoby, 1 x pokoj pro 3 os., 4 x pokoj pro až 4 os -maximální kapacita penzionu je 31 lůžek. Všechny pokoje se sociálním zařízením.
popis pokojů:

pokoje pro 2 až 4 os. - 3. a 4. lůžko pevné, internet WI-FI