Tropea - Baia Tropea ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Tropea - Baia Tropea ****

Hotel Baia Tropea se nachází na místě nazývaném Pobřeží bohů. Je rozdělený na 2 části a celkem disponuje 150 pokoji. První budova se nachází cca 30 m od pláže a v těsné blízkosti bazénu. V této budově se nacházejí pokoje BASIC a POOL. Druhá část hotelu nazvaná "Panoramatica" se nachází cce 250 m od pláže ve svahu a pokoje mají panoramatický výhled na moře. Nejbližší letovisko je Parghelia, vzdálené cca 2 km nebo město Tropea, které nazývají "perla Kalábrie" cca 4 km. Ve villagiu se platí jen kartami, které si klienti dobijí přímo na recepci, nevyčerpaná částka je při odjezdu vrácená. Překrásná pláž z bílého písku a jemného štěrku se nachází cca 30 - 250 m dle umístění pokoje. Hotel doporučujeme všem věkovým kategoriím.

Další údaje : 150 pokojů

Poplatky na místě : Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa. Tato taxa je splatná na místě v hotovosti, v Eur. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu na ubytování.

V ceně je zahrnuto : zpáteční letenka, letištní, bezpečnostní a palivový příplatek, transfery v destinaci, ubytování a stravování dle ubytovacích kapacit, služby delegáta, povinné smluvní pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

V ceně není zahrnuto : základní pojištění (léčebné výlohy) a připojištění (pro případ storna) - doporučujeme pojištění ERV Evropské pojišťovny a.s.

Stravování: all inclusive

Light all inclusive - kontinentální snídaně, obědy a večeře - předkrmy a oblohy jsou podávané formou bufetu, výběr ze 2 druhů 1. a 2. chodu, ovoce nebo zákusek. Nápoje během oběda a večeří v restauraci: červené a bílé víno, voda, ovocné šťávy, několik druhů džusů a nealkoholických nápojů.

Ubytování: hotel ****

Vybavení hotelu : cca 30-250 m od pláže dle umístění pokoje
recepce, připojení na internet za poplatek 1,5 E/30 min., 3 E/60 min., 4E/120 min.
bazén se slunečníky a lehátky (limitovaný počet), plážový servis v ceně (slunečník a dvě plážová křesla)
bazén s hydromasáží, povinná koupací čepice, bazén v době siesty 13:00-15:00 uzavřen
restaurace, bar, 2 restaurace a la carte
tenisový kurt za poplatek
animace v italském jazyce
miniklub
plážový mikrobus
2 parkoviště - hlídané za poplatek vedle recepce, vzdálenější cca 150 m zdarma

Vybavení pokoje : dvoulůžkový pokoj Basic - koupelna se sprchou a WC, fén, minibar, TV, klimatizace, balkon nebo terasa. Nachází se v přízemí nebo v 1. poschodí a jsou směrované s výhledem do stráně. Bez možnosti přistýlky.
Pokoje Pool jsou čtyřlůžkové (3. a 4. lůžko může být palanda nebo rozkládací gauč), mají menší balkón nebo verandu a jsou směrované k bazénu a na moře. Nacházejí se v přízemí nebo v 1. poschodí.
Ve druhé části hotelu se nacházejí apartmány a pokoje typu Panoramic - pokoje s překrásným panoramatickým výhledem na moře jsou umístěny ve svahu cca 250 metrů od pláže. Možnost 1 přistýlky.
Dětská postýlka na vyžádání za poplatek 50 E/týden. Ceny a dostupnost pokojů Panoramic a Pool zpracujeme na vyžádání.