Val di Fiemme - Rezidence Majestic ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Val di Fiemme - Rezidence Majestic ***

Skipas : Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha : Predazzo (1.000 m) - je nejživější středisko ve Val di Fiemme. Je cílem dovolených po celý rok a má bohatou historii, tradici a kulturu. Rušné centrum Predazza je jen několik metrů rezidence, zatímco lyžařské vleky střediska Ski Center Latemar jsou vzdálené 1,5 km (skibus zdarma)

Stravování: vlastní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce.

Ubytování: apartmán

Rezidence Majestic - k dispozici velký bazén, wellness (s tureckou i finskou saunou, caldariem, Kneippovou cestou), posilovna, herna, dětská místnost, sál s internetem (za příplatek), restaurace-pizzerie (v přístavku), garáž a přádelna.
Apartmány zařízené v tyrolském stylu a dokonale vybavené: telefon, TV, varná konvice, fén, trezor, připojení wi-fi (za příplatek). Zdarma na základě rezervace baby kit (přebalovací podlozka, koupelová vanička, dětská jídelní židlička a ohřívač kojenecké lahve). MONO-2 (21 m2) má obývací pokoj s kuchyňským koutem a s rozkládacím gaucem na 2lůžko, koupelna/WC. MONO-3 (30 m2) má obývací pokoj s pohovkami, oddělený kuchyňský kout, jídelní kout, sklopná manželská postel, vstupní místnost s lůžkem, koupelna/WC, balkon. MONO-4 (30 m2)má obývací pokoj s pohovkami, oddělený kuchyňský kout, jídelní kout, sklopná manželská postel, vstupní místnost s patrovou postelí, koupelna/WC, balkon.
BILO-4 (33 m2)má obývací pokoj s rozkládacím gaucem na 2lůžko nebo sklopnou manželskou postel, jídelní kout, oddělený kuchyňský kout, pokojík s patrovou postelí nebo dvěma samostatnými lůžky, koupelna/WC, balkon. BILO-4+1 možnost dalšího lůžka ve dvoupokojovém apartmánu pro 4 osoby. TRILO-6 (40-50 m2) má obývací pokoj s rozkládací gaučem na 2lůžko, kuchyňský kout, dvě ložnice pro dvě osoby (může být i palanda), koupelna/WC.
Parkování: venkovní zdarma.
Poznámka: v termínu 7.12.2017 - 20.1.2018 nástup kdykoliv na min. 4 noci. V termínech 7.12.-10.12., 22.12.-26.12.17 a 30.12.17-2.1.18 lze i na 3 noci.