Vert, Ein Bokek, Mrtvé moře

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: polopenze

Popis zájezdu

Vert, Ein Bokek, Mrtvé moře

Hotel Vert je moderní luxusní hotel v turistickém centru Ein Bokek. Nachází se přímo u velice dobře vybavené a udržované pláže. Hotel prošel celkovou rekonstrukcí pokojů, lobby, bazénů a lázní.

Zrekonstruovaná hotelová pláž!

Odlety z Prahy, Vídně, Katowic a Krakova.

Vybavení: vstupní hala s recepcí, venkovní bazén s vířivkou a vodními tryskami, dětský bazén, solárium, Komplex SPA včetně bazénu s vodou z Mrtvého moře, sirný bazén, bahenní lázně, suché a mokré sauny, jacuzzi, kaskádové sprchy, fitness, řada kosmetických a léčebných procedur. V hotelu je dětský klub, dobře vybavené konferenční a banketové místnosti, restaurace, bar, kavárna, hotel organizuje zábavné programy pro dospělé i děti.

Ubytování: Hotel má 304 elegantně zařízených prostorných pokojů, vhodné pro rodiny s dětmi, včetně standardních pokojů, pokojů typu Deluxe s vylepšeným designem, klub pokojů - pokoje ve vyšších patrech a apartmá. Všechny pokoje jsou s výhledem na Mrtvé moře, s klimatizací, kabelovou TV, telefon, rádiem, minibarem, káva/čaj koutem ( rychlovarná konvice a příslušenství pro přípravu čaje / kávy ), osobním trezorem, vysoušečem vlasů.

Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
Konečná cena zájezdu se může od uvedené ceny lišit z důvodu průběžných změn cen letenek. CK si proto vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.

Stravování: polopenze

-snídaně formou bohatých bufetových stolů
-večeře formou bohatých bufetových stolů

Doprava: letecky

pravidelná linka, incl.let. poplatky a taxy

Ubytování: hotel *****

ubytování ve 2 lůžkových pokojích s balkonem, klimatizace, sociální zařízení s vanou, fénem, TV/SAT, telefon, wifi, rádio, minibar a trezor.
check in: od 15:00
check out: do 11:00