Dan Panorama, Eilat, Rudé moře

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Popis zájezdu

Dan Panorama, Eilat, Rudé moře

Vraťte se do léta - nejbližší tropické moře, pouze 4 hodiny letu, zaručeně modrá obloha a slunce!

Odlety z Prahy, Bratislavy a Vídně !

Jen několik metrů od pláže se nachází moderní hotel Dan Panorama, který je vhodný pro rodinnou dovolenou. Je z něj krásný výhled na poklidné přístaviště s kotvícími jachtami. V blízkosti hotelu je několik zajímavých atrakcí: tematický biblický park Kings City, kino IMAX 3D a Podvodní observatoř Mořský park.

Vybavení: Recepce s prostorným lobby, venkovní bazén pro dospělé a děti (v zimě vyhřívaný), hřiště a dětský klub, posilovna, fitness, squash. Velké hotelové SPA centrum nabízí široký výběr zdravotních a kosmetických ošetření, turecké lázně, saunu, jacuzzi. Jsou tu speciálně zařízené konferenční a banketové sály, bar, restaurace. V hotelu se pravidelně pořádají zábavné programy pro děti i dospělé. Dětský klub Daniland.

Ubytování: Hotel má 277 pokojů, z toho 124 standardních pokojů, každý s balkonem pro 2 dospělé a max. 2 děti (do 12 let). 82 pokojů s označením Superior Lagoon s balkonem a výhledem do laguny, 57 pokojů Executive s balkonem a designovým nábytkem. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací (zdarma), TV/SAT, wifi, sejfem, rádiem, telefonem, minibarem a fénem. Ubytováni v nestandardních pokojích na vyžádání za příplatek.

Stravování: Polopenze, snídaně a večeře se podávají formou bufetu v hotelové restauraci, široký výběr pokrmů mezinárodní kuchyně.

Pláž: hotel má vlastní soukromou pláž hned u hotelu. Oblázková pláž teplého tropického moře s úžasným bohatstvím vodního života hned u břehu, pozvolný vstup do moře.

Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
Konečná cena zájezdu se může od uvedené ceny lišit z důvodu průběžných změn cen letenek. CK si proto vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.


Stravování: polopenze

-snídaně formou bohatých bufetových stolů
-večeře formou bohatých bufetových stolů

Doprava: letecky

přímá pravidelná linka Praha-Eilat a zpět, incl.let. poplatky a taxy

přímá pravidelná linka Bratislava-Eilat a zpět, incl.let. poplatky a taxy

Ubytování: hotel ****

ubytování ve 2 lůžkových pokojích (možnost ubytování 2 dospělí+2 děti (2-12), s balkonem, klimatizací, sociálním zařízením s WC, TV/SAT, telefonem, wi-fi za poplatek, rádiem, minibarem a trezorem. Ubytování v suitách na vyžádání. Maximálně 3 osoby na pokoji (TRPL pokoj).
check in: od 15:00
check out: do 11:00