La Playa, Eilat, Rudé moře

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Popis zájezdu

La Playa, Eilat, Rudé moře

Vraťte se do léta - nejbližší tropické moře, pouze 4 hodiny letu, zaručeně modrá obloha a slunce!

Odlety z Prahy, Bratislavy a Vídně !

odpočívejte v orientálním stylu. Hotel nabízí 212 pohodlných pokojů na třech podlažích. Standardně jsou pokoje s výhledem na bazén, s balkonem nebo přístupem k bazénu. Nachází se na severním pobřeží Eilatu v blízkosti maríny, jen pár minut chůze od promenády, nákupního centra a pláže na pobřeží Rudého moře.

Vybavení: 212 pokojů, restaurace, lobby bar, počítač s internetem + zdarma Wi-Fi připojení k internetu ve vstupní hale, bazén pro dospělé, dětský bazén a snack-bar, dětský klub, spa centrum (20 procedur + sauna), fitness, lékárna a parkoviště. Oba bazény jsou obklopené přírodními palmami a krásnými dřevěnými opalovacími palubami a pohodlnými lehátky. Ve večerních hodinách si můžete vychutnat zvláštní večerní romantické osvětlení bazénů a jejich okolí. Můžete odpočívat s pocitem, že vaše děti prožijí krásnou dovolenou plnou zážitků v nádherném dětském klubu. Podle obsazenosti hotel organizuje různá představení, při hotelu hraje živá hudba. K zapůjčení kola ZDARMA

Ubytování: standardní jedno a dvoulůžkové pokoje s výhledem na bazén nebo na město, pokoje s přímým vstupem k bazénu, nebo pokoje s vlastní předzahrádkou a výhledem na bazén.

Vybavení pokojů: plochá LCD televize, telefon, bezpečnostní sejf, lednička, sedací souprava, klimatizace, sprchový kout, kout na přípravu čaje a kávy.

Stravování: snídaně formou bohatých bufetových stolů , možnost dokoupení polopenze

Pláž: Oblázková pláž teplého tropického moře s úžasným bohatstvím vodního života hned u břehu, pozvolný vstup do moře.



Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
Konečná cena zájezdu se může od uvedené ceny lišit z důvodu průběžných změn cen letenek. CK si proto vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.


Stravování: snídaně

-snídaně formou bohatých bufetových stolů
(možnost dokoupení polopenze)

Doprava: letecky

přímá pravidelná linka Praha-Eilat a zpět, incl.let. poplatky a taxy

přímá pravidelná linka Bratislava-Eilat a zpět, incl.let. poplatky a taxy

Ubytování: hotel ***

standardní jedno a dvoulůžkové pokoje s výhledem na bazén nebo na město, pokoje s přímým vstupem k bazénu, nebo pokoje s vlastní předzahrádkou a výhledem na bazén. V pokojích plochá LCD televize, telefon, bezpečnostní sejf, lednička, sedací souprava, klimatizace, sprchový kout, kout na přípravu čaje a kávy.

check in: od 15:00
check out: do 11:00