Leonardo Privilege, Eilat, Rudé moře

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Popis zájezdu

Leonardo Privilege, Eilat, Rudé moře

Vraťte se do léta - nejbližší tropické moře, pouze 4 hodiny letu, zaručeně modrá obloha a slunce!

Odlety z Prahy, Bratislavy a Vídně !

Leonardo Privilege je velmi příjemný hotel s ideální polohou na severním pobřeží (u přístavu), v blízkosti pláže u Rudého moře.

Vybavení: Recepce a vstupní lobby, velký bazén obklopen elegantní dřevěnou palubovkou, kde se hosté mohou opalovat a lenošit v luxusních houpacích sítích, venkovní jacuzzi a prostor vyhrazený pro karty a
stolní hry. Restaurace, bar u bazénu „Gazoz“, sport bar s 11 LCD TV s non-stop sportovními programy. Pro děti je zde speciální dětský klub "Kishkushim'', největší v Eilatu.
Talentovaný a profesionální personál nabízí pestré činnosti a zábavné programy pro děti po celý den (kluby jsou tříděny podle věkových skupin 1-4 let, 4-9 roky, a 9-12 let) a nabízejí rozmanitou škálu jedinečných aktivit. Pro dospělé probíhá v průběhu dne také cvičení jógy, pilates, meditace a mnoho dalších aktivit. SPA a fitness centrum - v hotelu je health club, mokré a suché sauny, kadeřnictví a kosmetický salon (nabízí kosmetické ošetření, profesionální líčení, kadeřnictví a barvení, apod.) V hotelu je pro pohodlí hostů také obchod se suvenýry, který nabízí výběr suvenýrů a novin, prádelna, hlídaní dětí. Hotelové konferenční centrum nabízí sofistikované vybavení a je ideálním místem pro pořádání konferencí a seminářů. Nabízí různé konferenční místnosti a může ubytovat až 1 000 lidí, což je největší konferenční a banketní sál v Eilatu. Talentovaný a profesionální personál hotelu poskytuje nonstop zábavu a noční show, která probíhá v hotelovém baru.

Ubytování: V hotelu je 247 pokojů, z toho 82 pokojů s výhledem na bazén, 2 suity, 1 rodinná suita, 2 rodinné pokoje Superior, hotel disponuje také pokoji speciálně upravenými pro osoby se zdravotním postižením. Všechny hotelové pokoje jsou v elegantním, moderním designu a jsou vybaveny trezorem, ledničkou, konvicí na připravu kávy nebo čaje, TV/SAT s mnoha programy, klimatizace (zdarma). Ubytování v suitách na vyžádání za příplatek.

Stravování: hotel nabízí širokou škálu stravovaní po celém hotelu. Restaurace a kavárny spolu s hotelovou jídelnou nabízejí luxusní all inclusive program. V lobby baru a "Boulevard" Cafe, si můžete vychutnat nealko nápoje, teplé nápoje, místní pivo a víno. Každý den, hotel nabízí odpolední čaj, včetně kávy, čajů a chutný výběr dortů. U bazénu nabízí "Gazoz" Gril Bar sortiment lehkých jídel, nealkoholické nápoje a zmrzlinu.

Pláž: Oblázková pláž teplého tropického moře s úžasným bohatstvím vodního života hned u břehu, pozvolný vstup do moře.



Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
Konečná cena zájezdu se může od uvedené ceny lišit z důvodu průběžných změn cen letenek. CK si proto vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.

Stravování: all inclusive

zahrnuje 3 jídla denně, nealkoholické nápoje, místní víno a pivo, zmrzlina, dorty, coffee & cake mezi 16:00-17:00

Doprava: letecky

přímá pravidelná linka Praha-Eilat a zpět, incl.let. poplatky a taxy

přímá pravidelná linka Bratislava-Eilat a zpět, incl.let. poplatky a taxy

Ubytování: hotel ****

ubytování ve 2 lůžkových pokojích s klimatizací, sociálním zařízením s WC, TV/SAT, telefonem, wi-fi za poplatek, rádiem, minibarem a trezorem. Ubytování v suitách na vyžádání.
check in: od 15:00
check out: do 11:00