Nejkrásnější místa Jamajky (fly & drive) - 10 dní

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: bez stravy

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Nejkrásnější místa Jamajky (fly & drive) - 10 dní

Poznávací zájezd, 10 dní, 3* hotel, bez stravy

PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním zapůjčeným automobilem.
Cenu garantujeme již při min. počtu 2 os.

Zájezd Vám dokážeme připravit s odletem každý den, nejste vázáni na konkrétní termíny!

TRASA: Montego Bay / Ocho Rios / Port Antonio / Kingston / Negril

Jamajka
Zavřete oči a přeneste se v rytmu reggae do koloniálního věku minulých století na exotický ostrov Jamajka. Jste obklopeni pestrobarevnou vegetaci, azurovým mořem, dlouhými plážemi s jemným pískem a přátelskými lidmi, se kterými popíjíte místní lahodný rum,nebo čerstvě upraženou kávu. Tento karibský ostrov díky své poloze nedaleko rovníku nabízí ideální počasí téměř po celý rok a je rájem potápěčů, surfařů a rybářů.
Hlavní město Kingston je ztělesněním rušného města s velkým množstvím kulturních nabídek, menší letoviska v severní části ostrova jako je Ocho Rios, Negril, Motego Bay či Port Antonio nabízí větší klid.

Negril
Negril – zdejší pláž je ohodnocená jako jedna z deseti nejlepších pláží na světě, naleznete zde místo na romantické procházky, příjemný odpočinek u průzračného moře, ale i bohatý noční život. Negril nemá vyhraněné centrum, středisko je rozptýleno podél celé pláže, větší koncentrace zábavních a stravovacích zařízení se nachází v jižní části střediska. Na jeho jižním okraji najdeme banky, nákupní středisko a tržiště. Uprostřed střediska je velká diskotéka „The Jungle“, nejznámější bar ostrova - Rick’s Café a nákupní středisko „Times Square“ s nepřeberným sortimentem suvenýrů. Na čtyřech místech střediska jsou přímo na pláži vybudována místa s každodenní živou produkcí hudby ve stylu reggae. Za pásmem pláží a hotelové zástavby se rozkládá mangrový národní park s výskytem krokodýlů a rezervace založená na ochranu místního druhu jamajských palem. Pět kilometrů za městem stojí prastarý romantický Negrilský maják chránící vody nejzápadnějšího výběžku Jamajky, je proslulý svými kouzelnými západy slunce. Z dalších atraktivit střediska nelze nezmínit dobře vybavené Scuba centrum nabízející služby pro potápěče a golfové hřiště. Oblíbenou zábavou je i jízda na koni, zejména k romantické zřícenině Whitehall, nebo jízda čluny na ostrůvek Booby Cay za pozorováním vzácných druhů vodního ptactva. Transfer z letiště trvá asi hodinu a půl.

Díky všem svým krásám, příjemnému prostředí a široké kulturní nabídce je Jamajka rozhodně jedním z nejlepších míst pro Vaši tropickou dovolenou.


Doprava: letecky


Odlety z Prahy, Vídně nebo Budapešti (pro východní Slovensko) pravidelnou leteckou linkou.

Pro předběžné rezervace letenek prosíme o sdělení celých jmen všech cestujících. Rezervace jsou nezávazné a lze je zrušit bez storno poplatků.

CK si vyhrazuje právo na úpravu programu v závislosti na aktuálních letových časech. CK si také vyhrazuje právo na úpravu ceny letenky v závislosti na volné rezervační třídě. Letenky jsou kalkulovány v obvyklé rezervační třídě pro odlety z Prahy, Vídně nebo Budapešti. Přesný program, itinerář letu a cena letenky bude upřesněna v potvrzující nabídce v době rezervace zájezdu.


Cestujte pouze s kvalitní a prověřenou cestovní kanceláří !

Reference klientů CK Arcadia Air

Garance CK Arcadia Air

■ Tým CK Arcadia Air se zkušenostmi více než 15 let

Ubytování: hotel ***

1x noc v Montego Bay
2x noc v Ocho Rios
1x noc v Port Antonio
1x noc v Kingston
2x noc na pláží v Negrilu


Všechny rezervace ubytování, transferů, programů apod. provádíme předem ihned po sepsání smlouvy o zájezdu.

Program zájezdu

1. den: Odlet z Prahy, Vídně a Budapešti. V odpoledních hodinách přílet do New Yorku nebo Philadelphie. Fakultativně možnost návštěvy města. Přenocování v hotelu poblíž letiště.
2. den: Montego Bay:
Přílet do Montego Bay, kde se na letišti setkáte s průvodcem naší CK, asistence na letišti. Vyzvednutí pronajatého auta v nedaleké autopůjčovně. Individuální volno v Montego Bay k prohlídce města a odpočinku u Karibského moře. Ubytování v hotelu.
3. den: Montego Bay / Ocho Rios:
Individuální volno. V Ocho Rios doporučujeme navštívit světoznámé vodopády Dunn´s River. Můžete si zaplavat v skalních bazénech, dopřát si přírodní perličkovou masáž v peřejích nebo v přírodních vířivkách. Po vydatném osvěžení možnost prohlídky města Ocho Rios, kde byste neměli vynechat návštěvu zahrady Coyaba River Garden anebo Shaw Park Botanical Gardens. Ubytování v hotelu v Ocho Rios.
4. den: Ocho Rios:
Individuální volno k odpočinku u Karibského moře.
5. den: Ocho Rios / Port Antonio:
Dopoledne odjezd z Ocho Rios. Pojedete podél banánových plantáží a panenského východního pobřeží do Port Antonia. Možnost prohlídky města. Doporučujeme návštěvu Blue Lagoon, jedné z nejkrásnějších zátok na Jamajce, Frenchman's Cove Beach, nádhernou pláž poblíž města, anebo zříceninu Folly Mansion. Ubytování v Port Antonio.
6. den: Port Antonio / Kingston:
Individuální volno ve městě Kingston. Doporučujeme prohlídku tohoto kosmopolitního historického města s nádechem staré koloniální doby a s množstvím muzeí, divadel, historických budov s možností navštívit Muzeum Boba Marleyho, či koloniálních skvostů jako je Great House nebo Devon House. Ubytování v Kingston.
7. den: Kingston / Negril:
Odjezd z města Kingston. Možnost zastavit se v městečku Mandeville, města často nazývaného "největším anglickým městem Jamajky", je známé hlavně těžbou bauxitu sloužícího k výrobě hliníku, kterého je Jamajka největším světovým vývozcem. Dále se můžete zastavit ve vesničce llages, která je vyhlášená svou skvělou kuchyní, můžete si zde pochutnat na mořských specialitách nebo typicky místní smažené rybě podávanou s chlebovníkem. Ubytování v Negril.
8. den: Negril:
Individuální volno k odpočinku u Karibského moře.
9. den: Negril / Montego Bay:
Individuální volno k odpočinku u Karibského moře. Odjezd na mezinárodní letiště v Montego Bay. Vrácení vypůjčeného automobilu. Odlet zpět domů.
10. den: Přílet do Prahy, Vídně nebo Budapešti.