Kambodža, SAE, Thajsko - Pohodová Kambodža se zastávkou v Dubaji a Bangkoku

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kambodža, SAE, Thajsko - Pohodová Kambodža se zastávkou v Dubaji a Bangkoku

Kambodža, SAE, Thajsko - Pohodová Kambodža se zastávkou v Dubaji a Bangkoku

Program zájezdu

1. - 2. den: letecký přesun do DUBAJE (dubajský souq, Dubajské muzeum v budově staré pevnosti), plavba přes zátoku CREEK do čtvrti DEIRA (zlatý souq), výlet k hotelu BURDŽ AL-ARAB a nejvyšší budově světa BURDŽ CHALÍFA, odlet do BANGKOKU.
3. den: krátká prohlídka BANGKOKU (královský palác se sochou Smaragdového Buddhy, chrám Wat Pho s 45 m dlouhou sochou ležícího Buddhy, chrám Wat Arun), plavba po řece CHAO PHRAYA.
4. - 5. den: odjezd do KAMBODŽI do koloniálního města BATTAMBANG, celodenní výlet tuk-tukem po okolí města (možnost svezení na drezínách po "bambusové železnici”, chrám Wat Banan, ochutnávka místního vína, pozorování milionů netopýrů vylétajících večer z jeskyně u Wat Phnom Sampeau), možnost návštěvy cirkusu PHARE PONLEU SELPAK, kde děti z ulice předvádí své akrobatické umění.
6. - 8. den: v případě dostatečného stavu vody plavba po řece STUNG SANGKER a dále po jezeře TONLÉ SAP přes plovoucí vesnice až do SIEM REAPU, bývalé hlavní město khmerských králů ANGKOR po staletí ztracené v džungli (130 velmi zachovalých paláců a chrámů z 9. - 14. století na ploše téměř 200 km2), nejslavnější chrám ANGKOR WAT, kamenné reliéfy tváří v chrámu BAYON, fotogenický chrám TA PROHM prorostlý džunglí, kamenné vodní nádrže a spousty dalších úchvatných staveb.
9. - 15. den: odpočinek na překrásných plážích u města SIHANOUKVILLE (koupání, relaxace, možnost plavby na mořských kajacích nebo plachetnicích k blízkým ostrovům či celodenního lodního výletu se šnorchlováním, skvělé jídlo, pro zájemce bohatý noční život), fakultativně výprava do NP REAM (plavba mezi mangrovníky, delfíni, opice, vodní ptactvo).