Niagara a metropole východní Kanady

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Niagara a metropole východní Kanady

Montreal – Quebec City – vodopád Montmorency – bazilika St. Anne de Beaupré – Mont Tremblant – Ottawa – oblast Thousand Islands – jezero Huron – Toronto – Niagarské vodopády

Zájezd může být směřován i opačně. Minimální počet 6 osob.

Během zájezdu urazíte cca 1.145 mil ( 1.830 km)

Program zájezdu

1. den: QUEBEC CITY 155 mil / 250 km * Odlet z Prahy do Montrealu. Po uvítání na letišti průvodcem America Tours transfer do hotelu do Quebec City, ubytování a informativní meeting s průvodcem.
2. den: QUEBEC CITY, BEAUPRE 80 mil / 130 km * Celodenní prohlídka Quebec City a okolí. Návštěva jedinečných vodopádů Montmorency a slavné katedrály Sv. Anny v Beaupré, dle časových možností prohlídka soutěsky řeky St. Anne s divokými peřejemi a visutými mosty (vstup není v ceně). Prohlídka historického centra města s dominantou Chateau Frontenac.
3. den: MONTREAL 180 mil / 290 km * Ráno odjezd zpět do Montrealu, prohlídka města. Společná návštěva slavné katedrály a dostatek času k indiv. prohlídce centra města, návštěva Mt.Royal. Odpoledne odjezd do hlavního města Kanady Ottawy, nocleh v motelu na trase.
4. den: OTTAWA 140 mil / 220 km * Průjezd lyžařskou oblastí Mont Tremblant do Ottawy. Po příjezdu prohlídka historického centra města, návštěva budovy parlamentu. Po ubytování volný večer v centru města.
5. den: PP ALGONQUIN 310 mil / 490 km * Celodenní putování krásnou přírodou protkanou stovkami jezer, návštěva provinčního parku Algonquin. Večer příjezd do městečka Midland u Huronského jezera, ubytování.
6. den: TORONTO 100 mil / 160 km * Dopoledne příjezd do Toronta a orientační prohlídka centra města. Následovat bude společná návštěva do nedávna nejvyšší stavby světa – věže CN Tower (vstup v ceně). Fakultativně Vám nabízíme jedinečný let helikoptérou nad městem, a poté volno v centru města do večerních hodin.
7. den: NIAGARA FALLS 100 mil / 160 km * Ráno návštěva městečka Niagara on the Lake, během které Vás pozveme k výletu tryskovým člunem do peřejí řeky Niagara ( v ceně květen - září ). Odpoledne odjezd k Niagarským vodopádům !! Prohlídka vodopádů do večerních hodin, včetně plavby lodí pod vodopády ( v ceně zájezdu květen - září ).
8. den: Odlet domů * 80 mil / 130 km Dopoledne indiv. volno k návštěvě a rozloučení s Niagarou, poté odjezd na letiště a odlet do Prahy.
9. den: Příletem do Prahy Váš nezapomenutelný výlet skončí.