Perly západní Kanady

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Perly západní Kanady

Vancouver – Kelowna – Mt. Revelstoke – Golden – Kootenay – Calgary – Banff – peřeje Kicking Horse – Lake Louise – Peyto Lake – ledovec Athabasca – Jasper – Mt. Robson – Prince George – Prince Rupert – průjezd lodí Inside Passage – Ostrov Vancouver – Victoria – Vancouver

Minimální počet 6 osob.

K návštěvě USA je nutný biometrický pas a autorizace ESTA nebo platný pas s vízem.

Během zájezdu urazíte cca 2.255 mil ( 3.600 km )

Program zájezdu

1. den: VANCOUVER 40 mil / 65 km * Odlet z Prahy do Seattle ( USA). Po uvítání na letišti průvodcem America Tours transfer do hotelu ve Vancouveru, ubytování a orientační meeting.
2. den: VANCOUVER 25 mil / 40 km * Celodenní prohlídka Vancouveru zahrnující největší atrakce tohoto velkoměsta, včetně návštěvy Stanley Parku a Lynn Valley s jedinečným visutým mostem. Fakultativně Vám nabízíme nezapomenutelný let hydroplánem nad městem a mořskou zátokou, a plavbu na kolesovém parníku po zálivu.
3. den: KELOWNA 290 mil / 460 km * Časně odjezd podél řeky Okanagan polopouštní krajinou k Penticton Lake, dle počasí koupání v jezeru. Odpoledne příjezd do města Kelowna, prohlídka rezidenční čtvrti a ubytování.
4. den: NP MT.REVELSTOKE, NP GLACIER 230 mil / 360 km * Odjezd do města Revelstoke, návštěva horského parku Mt. Revelstoke, trail kvetoucí horskou přírodou. Pokračování přes národní park Glacier do městečka Golden ztraceného mezi horami, ubytování.
5. den: NP YOHO, CALGARY 190 mil / 300 km * Odjezd do národního parku Yoho. Prohlídka peřejí Kicking Horse a vodopádů Takakkaw. Odpoledne příjezd do Calgary, orientační prohlídka města, ubytování.
6. den: NP BANFF 100 mil / 160 km * Odjezd přes Canmore ( možnost letu nad horami národního parku Banff) do slavného městečka Banff. Cestou Vás pozveme k plavbě lodí po jezeře Minnewanka - relaxační plavba s úchvatnými výhledy na horské velikány kolem (v ceně zájezdu). Ubytování v Banffu ve večerních hodinách.
7. den: NP BANFF, NP JASPER 130 mil / 200 km * Dopoledne návštěva jedinečných jezer Lake Luise a Moraine Lake v národním parku Banff, odpoledne návštěva jedinečného jezera Peyto Lake. Ubytování ve večerních hodinách.
8. den: NP JASPER 130 mil / 200 km * Celodenní prohlídka národního parku Jasper včetně slavného ledovce Athabasca a městečka Jasper. Zde Vás pozveme k plavbě na raftu po řece Athabasca jedinečným krajem neporušené velehorské přírody (v ceně) !!
9. den: PP MT.ROBSON 270 mil / 430 km * Ráno v případě solidního počasí výjezd proslulou lanovkou na vrchol nad městem a zhlédnutí jedinečného panoráma hor (jízdné lanovkou není v ceně). Pokračování cesty do provinčního parku Mt. Robson, trail a pozorování zvěře. V podvečer příjezd do Prince George, ubytování.
10. den: PRINCE RUPERT 450 mil / 720 km * Dnes Vás čeká celodenní přejezd jedinečnou přírodou Britské Columbie do téměř od světa odříznutého města Prince Rupert. Cestou dávejte dobrý pozor na četné medvědy, losy a jeleny.
11. den: INSIDE PASSAGE celodenní plavba * Velmi časně se nalodíte na lodní trajekt, kterým absolvujete celodenní průjezd jednou z nejkrásnějších vodních cest světa – Inside Passage. Nechte se unést krásou okolní, naprosto nedotčené přírody, pozorujte typické obyvatele zdejších fjordů – vydry, kosatky, běluhy, vorvaně… V pozdní večer příjezd do Port Hardy na ostrově Vancouver, ubytování.
12. den: VANCOUVER ISLAND 310 mil / 490 km * Celodenní přejezd ostrovem Vancouver do hlavního města Britské Columbie Victorie. Cestou navštívíte Campbell River a Nanaimo. Ubytování ve večerních hodinách.
13. den: VICTORIA * Den zahájíme prohlídkou Victorie na palubě obojživelného autobusu, který nás v závěru prohlídky zaveze i do středu Inner Harbor, přístavu v centru města. Odpoledne Vás pozveme na jedinečný výlet na člunu Zodiac za kosatkami - typickými obyvateli zdejších vod ( v ceně zájezdu). Fakultativně Vám nabízíme let hydroplánem nad Victorií a pobřežím ostrova Vancouver. Poslední večer zájezdu strávíte v romantickém centru Victorie.
14. den: Odlet domů 90 mil/140km* Dopoledne odjezd trajektem na pevninu. Dle Vašeho letového plánu indiv.volno, shopping, transfer na letiště do Vancouveru a odlet do Prahy
15. den: Přílet do Prahy v odpoledních hodinách.