Agia Napa - Adams Beach *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Agia Napa - Adams Beach *****

Hotel Adams Beach, Agia Napa - dotovaná dovolená na Kypru. Navštivte třetí největší ostrov Středozemního moře - Kypr v rámci dotovaných zájezdů nejen pro seniory. Ostrov, kde se z mořské pěny zrodila bohyně krásy a lásky Afrodita. Kypr je zajímavý hlavně svou rozmanitostí. Kombinuje krásnou horskou přírodu s dlouhými písčitými plážemi a tyrkysovým mořem (Adams Beach Hotel se nachází přímo u nejslavnější pláže Kypru - Nissi Beach). Nesmíme ovšem zapomenout ani na bohaté kulturní dědictví ostrova. Díky své poloze prošli ostrovem Řekové, Římani, Egypťané a další. Každý z těchto národů zde zanechal něco ze své bohaté kultury. Navštivte antický Kourion nebo mozaikový komplex v Pafosu. Nechte se unést pohořím Troodos, zeleným srdcem Kypru. Vydejte se na průzkum Nikósie – posledního rozděleného města v Evropě a do okupované severní části ostrova.
Kypr má jedno z nejzdravějších klimat v Evropě. Je tu přibližně 300 slunných dnů v roce. Počasí je na Kypru stálé, teploty se pohybují v průměru okolo 22 °C a voda v moři je teplá.
Dotace na tyto zájezdy poskytuje kyperská vláda v mimosezóních měsících a nejsou určeny pouze pro seniory, ale na Kypr může s dotací vycestovat opravdu každý! Sezóna na Kypru začíná v květnu, kdy teploty šplhají až k 30°C a končí v říjnu. Jarní a podzimní měsíce jsou právě díky teplotám okolo 23°C ideální pro cestování po ostrově a pro Vaši dovolenou!
Dotovaná dovolená nejen pro seniory na Kypru je zárukou krásného počasí a bohatého kulturního i společenského vyžití! Pojeďte s námi na dovolenou za sluncem a využijte naši jedinečnou nabídku v hotelu Adams Beach!

Poloha: Adams Beach se nachází na velmi lukrativním místě, přímo u jedné z nejhezčích a nejvyhlášenějších pláží na Kypru s jemným bílým pískem a azurovou vodou - Nissi beach. V blízkosti hotelu bary, restaurace a obchody. Autobusová zastávka se spojením do centra letoviska přímo před hotelem.

Doba transferu z letiště do hotelu cca 45 min.

Pláž: Hotel se nachází na jedné z nejhezčích pláží na Kypru - Nissi beach. Plážový servis (slunečníky a lehátka) na hotelové pláži v ceně!

Akce : Zájezd pořádaný v rámci dotovaného programu pro každého!!
Plážový servis (slunečníky a lehátka) na hotelové pláži v ceně!

Stravování: polopenze

Polopenze formou švédských stolů

Ubytování: hotel *****

Vybavení hotelu : Vstupní hala s recepcí, wi-fi připojení v lobby zdarma, restaurace a bary, lagunový bazén s jacuzzi, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu. Dále se tu nachází kadeřnický salon a salon krásy a nezbytné obchody se suvenýry.

UPOZORNĚNÍ: Při ubytování hotel požaduje vratnou zálohu 100 Eur/pokoj na případné doplňkové služby (minibar,..). Pokud žádnou službu klient nevyužije, bude mu tato záloha navrácena při odjezdu. Zálohu lze garantovat kreditní kartou nebo zaplatit v hotovosti.

Vybavení pokoje : koupelna/wc, vysoušeč vlasů, trezor a minibar (za poplatek), připojení k internetu za poplatek, klimatizace, TV, telefon a balkon